Φθιώτιδος Νικόλαος: Το ήθος του παπά του χωριού (ΦΩΤΟ)

Loading...


Η μηνιαία Σύναξη των Εφημερίων για τις Αρχιερατικές Περιφέρειες Λαμίας, Θερμοπυλών & Ροδίτσης, Υπάτης, Λιανοκλαδίου, Στυλίδος και Πελασγίας για τον μήνα Φεβρουάριο πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος στη Λαμία.

Στο πρώτο μέρος ο Σεβασμιώτατος ανέπτυξε το θέμα: «Το ήθος του παπά του χωριού». Ακολούθησε ευρεία συζήτηση επί των λεχθέντων και πραγματοποιήθηκε εποικοδομητικός διάλογος. Τελειώνοντας την εισήγησή του ο Σεβασμιώτατος εκάλεσε τους Ιερείς να ενισχύσουν την πνευματική τους ζωή με την προσευχή για να ενισχύεται με τον τρόπο αυτό και η δική τους πίστη και η πίστη του λαού.

Μετά από ένα διάλλειμα για πρωινό ακολούθησε το δεύτερο μέρος της Συνάξεως, όπου ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τους ιερείς για εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει η Ιερά Μητρόπολιςστο προσεχές μέλλον. Ακολούθησαν ερωτήσεις από μέρους των ιερέων προς τον Σεβασμιώτατο διοικητικής και ποιμαντικής φύσεως και διεξήχθη διάλογος. Τέλος δόθηκε στους ιερείς φάκελος με έντυπο υλικό.

Για τις υπόλοιπες Αρχιερατικές Περιφέρειες η Σύναξη θα πραγματοποιηθεί στις έδρες των, την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 9π.μ. Ετικέτες