Τριήμερος πανηγυρικός εορτασμός στην Μονή Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων (ΦΩΤΟ)

Loading...


Ολοκληρώθηκε ο τριήμερος πανηγυρικός εορτασμός στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή της Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων ανήμερα του Αγίου Πνεύματος με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας όπου ιερούργησε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας, συμπροσευχουμένων ιερέων της Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, των αδελφών της Ιεράς Μονής και εκατοντάδων πιστών.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε και μνημόσυνο για τους ιεροψάλτες της Μητροπόλεως καθώς η ημέρα έχει καθιερωθεί ως ημέρα αφιερωμένη στους ιεροψάλτες.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν το Σάββατο το απόγευμα όπου τελέστηκε ο μέγας πανηγυρικός Εσπερινός προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ανδριανουπόλεως κ.κ. Αμφιλοχίου και συμπροσευχουμένου του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ.κ. Δαμασκηνού.

Την Κυριακή της Πεντηκοστής τελέστηκε Δυσαρχιερατικό Συλλείτουργο χοροστατούντος στον Όρθρο και στην Θεία Λειτουργία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ανδριανουπόλεως και συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου Κυδωνίας. Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο κ.κ.Δαμασκηνός χειροτόνησε εις πρεσβύτερον το διάκονον π. Ιωάννη Κουκουράκη και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, τελέστηκε ο Εσπερινός της Γονυκλισίας και εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε η λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνος της Πεντηκοστής και των ιερών λειψάνων της Μονής στον αύλειο χώρο του Μοναστηρίου.

φωτ. υλικό: κ. Νικήτας Εικοσιδέκας & κ. Αντώνιος Τζατζάνης

0206tzagk.jpg
0206tzagk1.jpg
0206tzagk2.jpg
0206tzagk3.jpg
0206tzagk4.jpg
0206tzagk5.jpg
0206tzagk6.jpg
0206tzagk7.jpg
0206tzagk8.jpg
0206tzagk9.jpg
0206tzagk10.jpg
0206tzagk11.jpg


Ετικέτες