Τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στο Gifhorn

Loading...


Τα ιερά και χαριτόβρυτα λείψανα των νεοφανών μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, προερχόμενα από τον τόπο μαρτυρίου τους Καρυές – Θερμής Λέσβου, θα μεταφερθούν προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών στον Ιερό Ναό Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στο Gifhorn.

Τα ιερά λείψανα θα προσκομίσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου κ.κ. ΙΑΚΩΒΟΣ ο Γ΄ με αφορμή την επέτειο των 20 ετών από τα Εγκαίνια του Ιερού Ναού.

Η επίσημη υποδοχή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Μαΐου 2015 και ώρα 19:00
Τα ιερά λείψανα θα παραμείνουν στον Ιερό Ναό μέχρι την Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 , ενώ καθημερινά θα τελούνται ιερές ακολουθίες σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα.
 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σάββατο 23 Μαΐου 2015
Ώρα 19:00’ Υποδοχή των ιερών λειψάνων
Ώρα 19:00’ Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου κ.κ. ΙΑΚΩΒΟΥ.

Κυριακή 24 Μαΐου 2015
Ώρα 09:00’ Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου κ.κ. ΙΑΚΩΒΟΥ.
Ώρα 18:00’ Εσπερινός και Ιερά Παράκληση των Αγίων.

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 ( Γερμανική αργία )
Ώρα 09:00’ Όρθρος και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου
κ.κ. ΙΑΚΩΒΟΥ.

Ώρα 13:00-18:00 στους εξωτερικούς χώρους του Ναού θα ακολουθήσουν οι πολιτιστικές εορταστικές εκδηλώσεις με ζωντανή μουσική και χορευτικά συγκροτήματα με χορούς από όλη την Ελλάδα. Θα υπάρχουν παραδοσιακοί μεζέδες και ποτά !

 Ετικέτες