Συνεχιζονται οι εγγραφές στην σχολή Βυζαντινής Μουσικής στην Μητρόπολη Πειραιώς

Loading...


Η Σχολή Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, αναγνωρισμένη από το Κράτος, ιδρύθηκε το 1984 και εδώ και 31 χρόνια λειτουργεί συνεχώς με σκοπό τη στελέχωση των ιερών Αναλογίων της Εκκλησίας μας και την καλλιέργεια της Λειτουργικής μας Μουσικής, που είναι Παράδοση αιώνων και πολύτιμο εθνικό κληρονόμημα, άξιο σεβασμού, συνέχειας και συνέπειας.

Η Σχολή χορηγεί στους σπουδαστές Πτυχίο ή Δίπλωμα, με το οποίο μπορούν να διορίζονται στη Δημόσια Εκπαίδευση ή σε Ιδιωτικά Σχολεία, Ωδεία και Μουσικές Σχολές.

Καλούμε όλους – αλλά κυρίως εσάς τους νέους και τις νέες, που αγαπάτε την εθνική μουσική μας Παράδοση, να πυκνώσετε το μαθητικό δυναμικό της Σχολής μας, συμβάλλοντας στην ανανέωση των στελεχών των Ενοριών μας και στην ανάπτυξη της τέχνης του Ιερού Δαμασκηνού.

Ο Αγιασμός θα γίνει απο τον Σεβασμιωτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Σεραφείμ την Δευτερα 28 Σεπτεμβρίου ε.ε. 6.30μ.μ. στην οδό Κουντουριωτη 128 στον Πειραιά στον 5ο οροφο

Πληροφορίες – Εγγραφές Καθημερινά 6-8 το απόγευμα στην Γραμματεία της σχολή στο κέντρο του Πειραιά, οδός Κουντουριωτη 128. Τηλέφωνο: 2130363228 6946592388Ετικέτες