Συνάντηση Μητροπολίτη Λαγκαδά με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Γ. Ιωαννίδη (φωτο)

Loading...


Με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ιωάννη Ιωαννίδη, είχε συνάντηση σήμερα το πρωί,Τρίτη, 11 του μηνός Μαρτίου ε.έ., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης.

Ο κ. Ιωαννίδης έγινε δεκτός από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη εις την Ιεράν ημών Μητρόπολιν και καθ’ολην την διάρκειαν της συνομιλίας τους είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις γύρω από την τρέχουσα οικονομική κατάσταση και τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η τοπική επαρχία μας σε μια περίοδο δύσκολη για την χώρα μας τόσο σε θέματα οικονομικού και  κοινωνικού  προβληματισμού όσο και σε θέματα εθνικού επιπέδου.

Εν συνεχείᾳ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  ενημέρωσε τον κ. Ιωαννίδη για το επιτελούμενο σε διαφόρους τομείς έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης τονίζοντας ότι η Περιφέρεια οφείλει να σταθεί αρωγός στο έργο της Εκκλησίας, ώστε να υπάρξει μια πορεία αναστροφής του γενικότερου ταραχώδους πολιτικού και κοινωνικού κλίματος, ενώ παράλληλα ετέθη και το θέμα των υποδομών και της ανάπτυξης όσον αφορά τον Θρησκευτικό Τουρισμό, καθώς και της συντηρήσεως και αποκαταστάσεως των ιστορικών μνημείων της περιοχής μας μέσω των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ.

Κλείνοντας την επίσκεψη του ο κ. Ιωαννίδης είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους και στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως  και να θαυμάσει ένα μικρό μέρος των πολιτιστικών θησαυρών που βρίσκονται στα όρια της επαρχίας μας θαυμάζοντας την έκθεση των παλαιτύπων βιβλίων που υπάρχει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός της Ιεράς Μητροπόλεως.

alt
alt
altΕτικέτες