Στο Αννουσάκειο ο Υπουργός Υγείας(ΦΩΤΟ)

Loading...


Το Αννουσάκειο Ίδρυμα, Θεραπευτήριο της Ι. Μητρόπολης Κισάμου επισκέφθηκε ο Υπουργός Υγείας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 7ης ΥΠΕ, την βουλευτή Χανίων κ. Βάλια Βαγιωνάκη και ανώτερα στελέχη του Υπουργείου Υγείας.

 Τον κ. Υπουργό υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Επίσκοπος  κ. Αμφιλόχιος, Πρόεδρος Δ.Σ. του Ιδρύματος, ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Σταθάκης και ο Δντής του Ιδρύματος Αιδ. Πρωτ. π. Αντώνιος Αρετάκης.

Ο κ. Υπουργός ξεναγήθηκε στους χώρους του Ιδρύματος και ενημερώθηκε από τον Σεβ. Κισάμου για τις πολυδύναμες δράσεις του Αννουσάκειου. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου κ. Αμφιλόχιος χαιρετίζοντας τον κ. Υπουργό σημείωσε: «Με χαρά, τιμή και αγάπη σας καλωσορίζουμε σε τόπο οικείο και γνώριμο καθώς και παλαιότερα από άλλες θέσεις είχατε στηρίξει τις δράσεις του Αννουσάκειου. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες των καιρών και τον μεγάλο αγώνα σας, παρακαλούμε όμως να ενισχύσετε τις πολλές και ποικίλες δράσεις του Ιδρύματος, καθώς καλύπτουν ανάγκες πρωτοβάθμιας περίθαλψης και φροντίδας εκατοντάδων εμπερίστατων και πολύπαθων συνανθρώπων μας, σε καθημερινή βάση μέσα από το οργανωμένο δίκτυο των πολλαπλών δράσεων του, απλώνοντας ένα δίκτυ κοινωνικής συνοχής στην ευρύτερη κοινωνία».

Ανταπαντώντας ο κ. Υπουργός και αφού εξέφρασε τον θαυμασμό του για το πολυδιάστατο και ουσιαστικό έργο του Ιδρύματος σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Αυτό που γίνεται εδώ θα έπρεπε να το κάνει το Κράτος, κάτι που δεν γίνεται» υποσχόμενος ότι θα δωθούν λύσεις σε χρόνια θέματα του Αννουσάκειου, ως και άλλων παρεμφερών Ιδρυμάτων. Καλωσόρισμα, επίσης, απεύθυνε και ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Σταθάκης, ο οποίος εξήρε το έργο του Αννουσάκειου, καθώς όπως είπε «καλύπτει και τις ανάγκες του Δήμου».

Ο κ. Δήμαρχος επίσης αναφέρθηκε στις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Κισάμου, ζητώντας από τον κ. Υπουργό όπως επιληφθεί των θεμάτων και προβλημάτων του Κ.Υ. Ακολούθησε επίσκεψη του κ. Υπουργού στο Κ.Υ. όπου ενημερώθηκε και από τον Δντή του Κ.Υ. Κατά την επίσκεψη του στην Κίσαμο ο κ. Υπουργός επισκέφθηκε την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης και προσκύνησε στην Πατριαρχική Μονή Οδηγητρίας Γωνιάς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ετικέτες