Πρόγραμμα επιμόρφωσης για τη δυσλεξία από τη Μητρόπολη Μαρωνείας

Loading...


Η Ιερά Μητρόπολις Μαρωνείας και Κομοτηνής διοργανώνει και θα λειτουργήση από 18ης Νοεμβρίου 2014 ταχύρρυθμον πρόγραμμα επιμορφώσεως με θέμα: «Δυσλεξία και Εκπαίδευσις – Προσεγγίσεις και Τεχνικές Αντιμετωπίσεως», διαρκείας δύο (2) μηνών.
Το Επιμορφωτικόν Πρόγραμμα Επιμορφώσεως (ΕΠΕ) περιλαμβάνει τα κυριότερα θεωρητικά, μεθοδολογικά και ερευνητικά ζητήματα που θέτουν οι μελέτες διά την δυσλεξίαν.

Πρόκειται δι’ εν Πρόγραμμα Επιμορφώσεως, το οποίον συνθέτει την Ειδικήν Αγωγήν και Επαίδευσιν με την έρευνα και εξετάζει με ολοκληρωμένον τρόπον όλους τους τομείς που αφορούν εις την εκπαίδευσιν των παιδιών με δυσλεξία.
Διδάσκων του Προγράμματος Επιμορφώσεως της Ιεράς Μητροπόλεως είναι ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Απόστολος Καβαλιώτης, Δρ. Ειδικής Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τα μαθήματα θα γίνωνται στο αμφιθέατρο του Μουσικού Γυμνασίου Κομοτηνήςκάθε Τρίτη και από ώρας 16:00 έως 19:00.
Μετά το πέρας του Προγράμματος θα δοθούν εις τους συμμετέχοντας σχετικαί Βεβαιώσεις.
Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται εις τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως επί της οδού Σισμάνογλου 18 από της 20ης Οκτωβρίου έως 17ης Νοεμβρίου, από Δευτέρα έως Παρασκευή και κατά τις ώρες από 9:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. και με υπεύθυνον επικοινωνίας τον κ. Ιωάννην Θερμόν.Ετικέτες