Πρεβέζης Χρυσόστομος: «H φιλανθρωπία στο κέντρο της Χριστιανικής ζωής»

Loading...


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Πρεβέζης αγιασμός για την επικείμενη έναρξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος, ενώ παρευρέθηκαν ο κ. Γρηγόριος Κατσανάκης, υπεύθυνος των καθηγητών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου καθώς και η κα Βασιλική Σφονδύλη, πρώην Διευθύντρια Β/θμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την χαρά του τόσο για τη συνεχιζόμενη λειτουργία του Φροντιστηρίου όσο και για την ανταπόκριση του κόσμου σε αυτή τη προσπάθεια της Μητροπόλεως και ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά.

Παράλληλα, με επιτυχία στέφθηκε η θεατρική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη στην αίθουσα ‘’ΟΑΣΗ’’ του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Πρέβεζας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της τοπικής εκκλησίας φέρνοντας ο καθένας τρόφιμα και είδη υγιεινής για τους οικονομικά ασθενέστερους συνανθρώπους μας.

Ο Σεβασμιώτατος τόνισε για ακόμη μία φορά ότι η φιλανθρωπία πρέπει να βρίσκεται στο κέντρο της Χριστιανικής ζωής. Ετικέτες