Ο μητροπολίτης Κομοτηνής με τους εργαζόμενους στην καθαριότητα (φωτο)

Loading...


Την μεσημβρίαν της Πέμπτης, 23ης Ιανουαρίου 2014, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων παρέθεσε γεύμα προς τιμήν των εργαζομένων εις τον Τομέα Καθαριότητος του Δήμου Κομοτηνής εις την αίθουσαν του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού της του Θεού Σοφίας Κομοτηνής.

Κατ’ αυτό παρέστησαν: ο  Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Ζηλούδης, η Πρόεδρος της ΔΕΚΕΠΑΚ κ. Αναστασία Λιβεριάδου, ο Διευθυντής και οι εργαζόμενοι εις την καθαριότητα.

Ο Σεβασμιώτατος εξήρε τον καθημερινό αγώνα υπό αντίξοες συνθήκες και την προσφοράν των εργαζομένων εις τον ευαίσθητον αυτόν τομέα και ευχαρίστησε εκ προσώπου όλων των πολιτών διά την συμβολήν των εις την ανάπτυξιν του αισθήματος πολιτισμού εις την ιστορικήν και ακριτικήν περιοχήν μας.

Αντιφωνώντας ο Αντιδήμαρχος κ. Ζηλούδης, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατον για την πρωτόγνωρη αυτή τιμητική προσφορά της τοπικής Εκκλησίας και εις ένδειξιν ευγνωμοσύνης παρέδωκε Χαρακτικά έργα της Περιφερείας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ενώ οι εργαζόμενοι ενδεικτικά εμβλήματα της εργασίας των.

1

1