Μνημόσυνο Ιερέα τέλεσε ο Κερκύρας Νεκτάριος (ΦΩΤΟ)

Loading...


Με τη συμπλήρωση ενός έτους από την προς Κύριον εκδημία του ιερέα Γρηγορίου Γαρδικιώτη, ο οποίος εφημέρευσε στις ενορίες Λήνιας, Δραγωτινών και Μεσογγής της Νότιας Κέρκυρας, όπως επίσης και στην Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος τέλεσε το πρωί, μετά την Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Αναπλάδων Λευκίμμης, το μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του απλού στην καρδιά και στα φρονήματα, ευσεβούς όμως κληρικού και με ακραιφνές εκκλησιαστικό φρόνημα.

Αυτό επεσήμανε και ο κ. Νεκτάριος, τονίζοντας ότι ο μακαριστός, ο οποίος έγινε σε μεγάλη ηλικία κληρικός, αφού είχε εργαστεί τίμια για πολλά χρόνια για να συντηρήσει την οικογένειά του, ουδέποτε έχασε την αγάπη του για το Θεό, αλλά διακόνησε τους ανθρώπους με υπομονή, αφιέρωση και ταπείνωση.

Αυτά τα μηνύματα είναι πολύτιμα και για όλους τους κληρικούς της εποχής μας, τόνισε ο Μητροπολίτης Κερκύρας, δοξάζοντας το Θεό που του έδωσε την ευλογία και την χαρά να χειροτονήσει ο ίδιος τον αείμνηστο κληρικό.

φωτογραφία 1.JPG
φωτογραφία 2.JPG
φωτογραφία 3.JPG
φωτογραφία 4.JPG
φωτογραφία 5.JPG


Ετικέτες