Με επιτυχία έληξε και η δεύτερη μέρα της συνάντησης Νέων στη Μητρόπολη Αργολίδος (ΦΩΤΟ)

Loading...


του Ευάγγελου Μπουγιώτη

Ολοκληρώθηκε σήμερα, Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015, η δεύτερη ημέρα του Β΄ διημέρου που ήταν αφιερωμένο στους μαθητές, φοιτητές και νέους της Μητροπόλεώς Αργολίδος.

Οι μαθητές, φοιτητές, οι νέοι είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεκτάριο πάνω σε θέματα που άπτονται των ενδιαφερόντων τους, αλλά και να του εκφράσουν τις σκέψεις τους και τα προβλήματα τους.

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο του «Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου» Ζόγκα Ελληνικού, στην ορεινή Αργολίδα σε ένα μαγευτικό τοπίο με χιόνια στα γύρω βουνά. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Μητροπολίτου Νεκταρίου και κατόπιν έγινε η συζήτηση στο συνεδριακό κέντρο.

Παρών στις εκδηλώσεις ήταν κι ο θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαύρου Καλλίνικος και αρκετοί Ιερείς.

Αξιοσημείωτη ήταν κι η προσφορά εθελοντών και εθελοντριών για την ομαλή έκβαση της όλης συνάντησης των νέων με τον Μητροπολίτη. Κατά την δεύτερη ημέρα ο Μητροπολίτης ευλόγησε και έκοψε την Βασιλόπιτα και ευχήθηκε στα νέα παιδιά και τους νέους γονείς ότι καλύτερο για το 2015 και γεμάτο Χριστό.

ZOGKA1.jpg
ZOGKA2.jpg
ZOGKA3.jpg
ZOGKA4.jpg
ZOGKA5.jpg
ZOGKA6.jpg
ZOGKA7.jpg
ZOGKA8.jpg
ZOGKA9.jpg
ZOGKA10.jpg
ZOGKA11.jpg


Ετικέτες