Κισάμου Αμφιλόχιος προς Αχρίδος Ιωάννη: Η στάση ζωής σας Μακαριώτατε γίνεται διδαχή(ΦΩΤΟ)

Loading...


Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αχρίδος και Μητροπολίτης Σκοπίων κ. Ιωάννης προεξήρχε της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας εις τον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Κίσαμο, συλλειτουργούντος και του οικείου Επισκόπου, Σεβ. Μητροπολίτου Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου. 

Ο φιλοξενών Ιεράρχης καλωσόρισε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Ιωάννη εις την «καθέδρα» της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου & Σελίνου, ευχαριστώντας τον δια την ευγενική αποδοχή της προσκλήσεως και ελεύσεως εις την ιστορική Ι.Μ.Κισάμου & Σελίνου, σημειώνοντας: «Με σεβασμό, αγάπη και τιμή καλωσορίσουμε και χαιρετίζουμε τον μαρτυρικό Ιεράρχη της Εκκλησίας του Χριστού, ο οποίος « έργω και λόγω» μαρτυρεί την αλήθεια του Αποκεκαλυμμένου Θεού.

Η στάση ζωής σας Μακαριώτατε γίνεται διδαχή», κατέληξε ο Σεβ. κ. Αμφιλόχιος. Αντιφωνώντας ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αχρίδος κ. Ιωάννης ευχαρίστησε τον Σεβ. κ. Αμφιλόχιο δια την πρόσκληση και σημείωσε: «Είμαστε πλασμένοι δια να καταστούμε κοινωνοί, μέτοχοι και συμμέτοχοι της Βασιλείας του Θεού, η οποία «εντός ημών εστί». Η βιωτή μας, τα έργα και οι πράξεις μας χρειάζεται να έχουν αυτό τον στόχο και προσανατολισμό, χωρίς τον οποίο δεν έχει νόημα και αξία η ζωή του Χριστιανού». Το πολυπληθές Εκκλησίασμα με χαρά και συγκίνηση έλαβε την ευχή του Μακαριωτάτου κατά την διανομή του αντιδώρου.  

 

 

 

 

 

 

 

 Ετικέτες