Η Μητρόπολη Ζακύνθου συμμετέχει σε Επισιτιστικό Πρόγραμμα

Loading...


Η Ιερά Μητρόπολις Ζακύνθου, συνεχίζοντας ενεργά τον αγώνα ενάντια στην ανθρωπιστική κρίση, ξεκίνησε ήδη τις εγγραφές όσων επιθυμούν να ενταχθούν στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους» (ΤΕΒΑ).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα και οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας. Ενδεικτικά, δύνανται να επωφεληθούν από το πρόγραμμα άτομα με ετήσιο εισόδημα 3.000€, ζευγάρι με ετήσιο εισόδημα 4.500€, ζευγάρι με 1 ανήλικο εξαρτώμενο μέλος 5.400€ κ. ά. Η Μητρόπολις δεν θα δέχεται αιτήσεις ατόμων πού έχουν υποβάλει δικαιολογητικά και σε άλλους φορείς που συμμετέχουν στην κοινωνική σύμπραξη.
            Για την επιτυχή ολοκλήρωση της εγγραφής οι ενδιαφερόμενοι απαιτείται να προσκομίσουν εκκαθαριστικό σημείωμα του οικονομικού έτους 2015 (χρήση έτους 2014), ΑΜΚΑ, την Αστυνομική Ταυτότητά τους, και δήλωση ΕΝΦΙΑ.
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των εγγράφων είναι η 5η Αυγούστου 2015 και θα πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ 9.00-13.00 στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Ζακύνθου, Ελ. Βενιζέλου 3.  Ετικέτες