Η κρίση στις ανθρώπινες σχέσεις και ο ρόλος του Ιερέα τα θέματα στην πρώτη Ιερατική Σύναξη στην Ι.Μ. Θεσσαλιώτιδος (ΦΩΤΟ)

Loading...


Η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος μέσα στο ανύστακτο ποιμαντικό ενδιαφέρον Της για πνευματική ανύψωση όλων μας, ιερού κλήρου και λαού, προσεκάλεσε τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Σεραφείμ Λινοσπόρη, Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων, λόγιο κληρικό, ο οποίος πραγματοποίησε δύο εποικοδομητικές ομιλίες.

Η πρώτη έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου 2015 μετά την ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, με θέμα: «Η κρίση στις ανθρώπινες σχέσεις και η υπέρβασή τους στο φως της πίστης μας στον Χριστό».

Η δεύτερη ομιλία με θέμα: «Η παρουσία του Ιερέα στον σύγχρονο κόσμο» πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015, ανήμερα της εορτής του οσίου Κυριακού του Αναχωρητού, στον ως άνω Ιερό Ναό, κατά την διάρκεια της Α’ Γενικής Ιερατικής Σύναξης της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος αναφέρθηκε επισταμένως σε διοικητικά και λοιπά θέματα που αφορούν εν γένει την Μητροπολιτική μας Περιφέρεια. Τέλος, ευχαρίστησε από καρδιάς τον π. Σεραφείμ Λινοσπόρη, καθώς και όλους τους ιερείς που παρευρέθησαν και συμμετείχαν ενεργά στην Ιερατική Σύναξη.

SAM_6455_Custom.JPG
SAM_6457_Custom.JPG
SAM_6459_Custom.JPG
SAM_6466_Custom.JPG
SAM_6485_Custom.JPG
SAM_6486_Custom.JPG
SAM_6494_Custom.JPG
SAM_6500_Custom.JPG
SAM_6505_Custom.JPG
SAM_9999_Custom.JPG


Ετικέτες