Η γιορτή της Μητρόπολης Κορίνθου για τα παιδιά των Ιερέων (ΦΩΤΟ)

Loading...


Σε όμορφο και γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε η γιορτή της Μητρόπολης Κορίνθου για τα παιδιά των Ιερέων.

Τα αγόρια και τα κορίτσια έλαβαν τα δώρα και την ευλογία του Μητροπολίτη κ.Διονυσίου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Μητρόπολης: «Μέσα σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015, ώρα 11.00 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ», στην Αρχαία Κόρινθο, με εξαιρετική επιτυχία η καθιερωμένη πλέον Εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεώς μας για τα παιδιά των Ιερέων και των συνεργατών της.

Στα πλαίσια της Εκδηλώσεως αυτής, κατά την οποία επεκράτησε ευθυμία και ατμόσφαιρα οικογενειακής αγάπης, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος, αφού καλωσόρισε τα παιδιά των ιερέων μας, στα οποία δείχνει πάντα την αγάπη και το ενδιαφέρον του, ομίλησε για λίγο επίκαιρα απευθύνοντας λόγο διδακτικό, αγάπης και συμπαραστάσεως στην ιερατική οικογένεια και ευχήθηκε ο νέος χρόνος να είναι πάροχος παντός αγαθού και εκπληρωτής επιθυμιών. Επίσης δεν παρέλειψε να συγχαρεί όσους εισήλθαν σε Ανώτατες και Ανώτερες Σχολές υποσχεθείς μάλιστα, την ηθική και οικονομική συμπαράστασή του σ’ αυτούς και τις οικογένειές τους.

Εν συνεχεία, ευλόγησε την βασιλόπιτα, η οποία περιείχε για φέτος 6 «φλουριά» με αντίστοιχο οικονομικό όφελος για τον καθένα, μοίρασε ανάλογα με την ηλικία τους δώρα σε όλα τα παιδιά και παρέθεσε γεύμα πλαισιωμένο από διασκεδαστή για τους μικρούς και από παραδοσιακή Ελληνική Μουσική για τους μεγάλους.

Η Εκδήλωση, που με αγωνία περιμένουν κάθε χρόνο τα παιδιά των ιερέων της Κορινθίας έλαβε τέλος με τις ευχαριστίες και ευχές όλων προς τον Σεβ. Μητροπολίτη μας ο οποίος αποτελεί τον εμπνευστή και δημιουργό αυτής της τόσο χαρούμενης, εορταστικής και συνάμα εποικοδομητικής σύναξης».

100_3238.JPG
100_3240.JPG
100_3249.JPG
100_3260.JPG
100_3295.JPG
100_3364.JPG
100_3397.JPG
100_3431.JPG
100_3432.JPG


Ετικέτες