Η ακολουθία του Αγιασμού στο Κεχροβούνι(ΦΩΤΟ)

Loading...


Στο Καθολικό της Ιεράς μονής της «Κυρίας των Αγγέλων» στο Κεχροβούνι ιερούργησε χθες ο Σεβ.Μητρ. Σύρου και ετέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού συμπαραστατούμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο και τους Διακόνους.

Ο Σεβ. προ της Απολύσεως ευχήθηκε στην Ηγουμένη μοναχή Ιουλιανή και τις Αδελφές για το νέο έτος και τις παρεκάλεσε ιδιαιτέρως να προσεύχονται για όσους ζουν μακράν της Εκκλησίας προκειμένου να τους δοθεί χρόνος και ευκαιρία μετανοίας και η χαρά της, μετα του Θεού δια της Λειτουργικής ζωής, κοινωνίας.

 

ΕΥΧΕΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Με τα μέλη της Διοικούσης το ΠΙΙΕΤ Επιτροπής συναντήθηκε χθες ο Σεβ. στην αίθουσα τελετών του Ιερού Ιδρύματος και τους ευχήθηκε για το νέο έτος, αφού τους ευχαρίστησε για την αγαστή συνεργασία και την με ζήλο και ειλικρινές ενδιαφέρον και αγάπη για το ΠΙΙΕΤ διακονία τους, ως Επιτρόπων.

ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ
Και χθες ο Σεβ. επεσκέφθη καταστήματα στη Λεωφόρο Μεγαλόχαρης και ευχήθηκε στους καταστηματάρχες, λίγο πριν την αναχώρησή του για την Ερμούπολη.

ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΕΦΗΜΕΡΙΟΥ

Συνταξιούχους Ιερείς επεσκέφθη χθες ο Σεβ., τους εξέφρασε τον σεβασμό και την αγάπη του και τους ευχήθηκε υγεία και μακροημέρευση.