Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις -Φίλοι της Μητρόπολης Μυτιλήνης

Loading...


Στο πλαίσιο της Κοινωφελούς δράσης τoυ Σωματείου οι «Φίλοι της Μητρόπολης Μυτιλήνης» και σε συνεργασία με τον ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Μυτιλήνης το Σάββατο 30 Αυγούστου 2014, πραγματοποιήθηκαν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στα χωριά Ερεσσό και Σίγρι.

Στην ομάδα Ιατρών συμμετείχαν οι ιατροί του Ιατρικού Συλλόγου Μυτιλήνης κ. Κούσκος Γεώργιος Καρδιολόγος, κ. Μαριόλας Γεώργιος Καρδιολόγος, κ. Εμμανουήλ Ιωάννης Πνευμονολόγος, κ. Ρούπας Νικόλαος Γυναικολόγος και ο Καθηγητής κ. Ασημακόπουλος Γεώργιος Χειρουργός Μαστολόγος και μέλος του Σωματείου, ο οποίος συνόδευσε και την Αποστολή.

Από την Νοσηλευτική Σχολής Μυτιλήνης, οι Νοσηλεύτριες Βουλγαρέλλη Ευαγγελία, Ιατρού Ιωάννα, Λαλαχού Φανή, Κυπραίου Βίκη, Καραγιάννη Χριστίνα, Στυλιανέλλης Ραφαήλ, Κουκούλα Ελένη ειδικευόμενη Μαία. Επίσης, Κουνιαρέλλη Ελένη Εθελόντρια, Κουρασάνης Βασίλης Εθελοντής, Μαυρουδή Μαρία Εθελόντρια και Χατζηπροκοπίου Μαρία μέλος του Σωματείου και διοργανώτρια των Αποστολών.

Εξετάστηκαν 75 άτομα από τους συναδέλφους και έγινε test Παπανικολάου σε αρκετές γυναίκες.

Βασικός σκοπός του Σωματείου μας παραμένει η παροχή υπηρεσιών υγείας και η δωρεάν ιατρική φροντίδα όλων των κατοίκων του νησιού μας.Ετικέτες