Δεκάδες Σύλλογοι και Σωματεία ευχήθηκαν και είπαν τα Κάλαντα στον Μητροπολίτη Νεαπόλεως (ΦΩΤΟ)

Loading...


Μέσα σε κλίμα ευφρόσυνο ,γιορταστικό και συγχρόνως οικογενειακό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας από το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων δέχτηκε στο Επισκοπείο χορωδίες, μπάντες , συλλόγους , συστήματα προσκόπων και μαθητές από σχολεία .

Ένα μελωδικό καραβάνι πιστών που έσπευσε να πεί τα κάλαντα στο Σεβασμιώτατο και να ζητήσει τις άγιες ευχές του για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Την αυλαία άνοιξε η Μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας , ακολούθησε η Γυναικεία Χορωδία της Μητρόπολης «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος». Στη συνέχεια, η σκυτάλη πέρασε στους μικρούς μαθητές του 12ου Νηπιαγωγείου Νεάπολης, στη Νεανική Εστία του Τιμίου Προδρόμου , στη Μεικτή Χορωδία του Αγίου Ραφαήλ, στη Χορωδία του Αγίου Παντελεήμονα Αμπελοκήπων ,η οποία συγκίνησε ιδιαιτέρως με τα μικρασιάτικα κάλαντά της .

Το 3ο Σώμα Στρατού , ο Σύλλογος Ποντίων Νεάπολης , η Φιλαρμονική του Δήμου Παύλου Μελά ,η Αδελφότητα «Ελπίδα», η Ταξιαρχία της Ασσήρου , οι «Ακρίτες του Πόντου» , το Δημοτικό Ωδείο της Νεάπολης , η Βυζαντινή Σχολή της Μητρόπολης «Άγιος Ιωσήφ ο Υμνογράφος», το 1ο και το 6ο Σύστημα Προσκόπων και η Νεανική Εστία του Αγίου Γεωργίου Ασβεστοχωρίου πρόσθεσαν τα δικά τους μουσικά χρώματα στον καμβά της γιορτής της Παραμαονής των Χριστουγέννων.

2412neap (1).jpg
2412neap (2).jpg
2412neap (3).jpg
2412neap (4).jpg
2412neap (5).jpg
2412neap (6).jpg
2412neap (7).jpg
2412neap (8).jpg
2412neap (9).jpg
2412neap (10).jpg
2412neap (11).jpg


Ετικέτες