Δέηση υπέρ των υποψηφίων φοιτητών από τον Λαγκαδά Ιωάννη (ΦΩΤΟ)

Loading...


Ενόψει των προαγωγικών και πανελλήνιων Εξετάσεων η έναρξη των οποίων θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες, ο Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, μετά το πέρας της Πανηγυρικής Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, επί τη εορτή των Αγίων Ισαποστόλων και Φωτιστών των Σλαύων Κυρίλλου και Μεθοδίου, επισκέφτηκε το Γενικό Λύκειο Λαγκαδά, όπου και τέλεσε Δέηση υπέρ ευοδώσεως και ενισχύσεως των ευγενών οραματισμών όλων των νέων της επαρχίας και υπέρ της επιτυχίας αυτών εις το θεσμό των εξετάσεων.

Ευχήθηκε προς όλα τα παιδιά που μπαίνουν σε αυτό τον στίβο των εξετάσεων να έχουν καλή επιτυχία για την πλήρη επίτευξη των στόχων τους έχοντας βεβαία την ελπίδα τους στον Κύριο, ώστε να μπορέσουν να έχουν ένα επιτυχές αποτέλεσμα.

Τα συμβούλεψε να έχουν πρώτα και πάνω από όλα ψυχική και σωματική υγεία, έχοντας μέσα τους βαθειά πίστη στον Θεό και οι σήμερα τιμώμενοι από όλη την οικουμένη Άγιοι Κύριλλος και Μεθόδιος να αποτελούν τον φάρο και την πυξίδα, για την εκπλήρωση όλων των ονείρων και των οραματισμών τους.

DSC_1605.JPG
DSC_1606.JPG
DSC_1610.JPG
DSC_1611.JPG
DSC_1613.JPG
DSC_1614.JPG
DSC_1615.JPG
DSC_1617.JPG


Ετικέτες