Γεύμα του Μητροπολίτη Μαρωνείας σε εργαζομένους του Δήμου Κομοτηνής (ΦΩΤΟ)

Loading...


Γεύμα στους εργαζομένους του Τομέα Καθαριότητος και των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής παρέθεσε σήμερα ο Μητροπολίτης Μαρωνείας κ.Παντελεήμων.

Στην ανακοίνωση της Μητρόπολης αναφέρεται: «Την μεσημβρίαν της Πέμπτης, 19ης Φεβρουαρίου 2015, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων παρέθεσε γεύμα προς τιμήν των εργαζομένων εις τον Τομέα Καθαριότητος και των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής εις την αίθουσαν του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού της του Θεού Σοφίας Κομοτηνής.

Κατ’ αυτό παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι: Περιβάλλοντος, Υποδομών και Πολεοδομίας κ. Γεώργιος Ζηλούδης, Κοινωνικών Θεμάτων και Αλληλεγγύης κ. Ιωάννης Γκαράνης, η Πρόεδρος της Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ. κα. Αναστασία Λιβεριάδου, ο Διευθυντής και οι εργαζόμενοι εις την καθαριότητα.

Ο Σεβασμιώτατος εξήρε τον καθημερινό υπό αντίξοες συνθήκες αγώνα και την προσφοράν των εργαζομένων εις τον ευαίσθητον αυτόν τομέα και ευχαρίστησε εκ προσώπου όλων των πολιτών διά την συμβολήν των εις την ανάπτυξιν του αισθήματος πολιτισμού εις την ιστορικήν και ακριτικήν περιοχήν μας.

Αντιφωνώντας ο Αντιδήμαρχος κ. Ζηλούδης, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατον Μητροπολίτην κ. Παντελεήμονα για την τιμητική προσφορά της τοπικής Εκκλησίας και εις ένδειξιν ευγνωμοσύνης παρέδωκε Βιβλίο, ενώ οι εργαζόμενοι διάφορα αναμνηστικά».

maronias_geuma1.jpg
maronias_geuma17.jpg
maronias_geuma2.jpg
maronias_geuma3.jpg
maronias_geuma4.jpg
maronias_geuma5.jpg
maronias_geuma8.jpg


Ετικέτες