Αιμοδοσία από τον Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού

Loading...


Για άλλη μια χρονιά, οι ενορίτες του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού πραγματοποιούν μια κίνηση αγάπης.

Πρόκειται για την εθελοντική αιμοσοδία, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 19 του μήνα.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ενορίτες, αναφέρουν: “Παλιοί και νέοι αιμοδότες θα συγκεντρωθούν ακόμη μια φορά στις 19 Οκτωβρίου 2014 (από τις 9 το πρωΐ ως τη 1 μετά το μεσημέρι) για να στείλουν ένα μήνυμα ζωής και αισιοδοξίας. Θα συγχρονίσουν τον παλμό της καρδιάς τους με το κάλεσμα της ενορίας για να δώσουν με τρόπο έμπρακτο, μήνυμα αγάπης.

Χρόνια τώρα οι ειδικές υπηρεσίες της χώρας μας, καθημερινά σχεδόν, χτυπούν το σήμα κινδύνου: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΙΜΑ. Δεν αρκεί η ευαισθησία του Ελβετού για να σωθεί ο Ελληνας που το έχει ανάγκη. Χρειάζεται και η δική μας ευαισθησία, για τον πατέρα μας, τη μητέρα μας, τον αδελφό μας, το παιδί μας. Το μήνυμα αυτό αφορά όλους μας. Το μέλλον της αιμοδοσίας, το δικό σας μέλλον βρίσκεται κυριολεκτικά στα χέρια σας.

Αν θέλεις να δώσεις με τρόπο υπεύθυνο ουσιαστική λύση στο πρόβλημα, πάρε την απόφαση και έλα να συνταχθείς μαζί μας. Να γίνεις μέλος της τράπεζας αίματος. Η εγγραφή γίνεται δωρεάν. Με ένα «τσίμπημα» της βελόνας και δέκα λεπτά από τον ελεύθερο χρόνο σου, κάθε εξάμηνο, πληρώνεις τη συνδρομή σου.

Είσαι πάνω από 18 ετών; Έλα να δώσεις το παρών, την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014, στη προσπάθειά μας, που θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα του Φιλανθρωπικού & Πολιτιστικού Συλλόγου «Το Σήμαντρο» (Ελευθ. Βενιζέλου 59α στο Χολαργό),όπου συνεργείο αιμοδοσίας, από τις 9 το πρωΐ ως τη 1 μετά το μεσημέρι, θα σε περιμένει μαζί μας.

Στην ενορία θα ανήκει η τιμή ότι σε παρακίνησε να κάνεις την αρχή. Σε σένα όμως η τιμή μιας προσφοράς με ανεκτίμητη αξία, αφού είναι προσφορά ζωής. Από τη στιγμή εκείνη και μετά, ενώνονται οι δρόμοι μας. Ο αγώνας είναι πλέον κοινός.

Από την επιτροπή αιμοδοσίας της ενορίας”.Ετικέτες