Ένας χρόνος χωρίς τον μακαριστό Μητροπολίτη Γρεβενών Σέργιο(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Loading...


Σε κλίμα κατάνυξης αλλά και βαθύτατης συγκινήσης, τελέσθηκε το Σάββατο 11 Ιουλίου 2015 το ετήσιο μνημόσυνο του Μακαριστού Μητροπολίτου Γρεβενών κυρού Σεργίου.

Στο πολυαρχιερατικό συλλείτουργο που τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας Γρεβενών προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κοζάνης κ.Παύλος, και συλλειτούργησαν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαβίδ, οι Μητροπολίτες Καστοριάς κ Σεραφείμ, Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος, Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, Ιωαννίνων Μάξιμος και μαζί τους συλλειτούργησαν πολλοί πατέρες, πρεσβύτεροι και Διάκονοι, οι περισσότεροι πνευματικά τέκνα του μακαριστού και αγαθού Ποιμενάρχου της Γρεβενιώτικης γης.

Στο πρόσωπο του μακαριστού Ιεράρχου αναφέρθηκε με λόγους αγαθούς, γεμάτους ευγνωμοσύνη και αγάπη για το τίμιο πρόσωπο του και το πολύπλευρο πνευματικό έργο του, ο Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ.Θεόφιλος, «πνευματικό τέκνο» κύρου Σεργίου, ενώ πλήθη πιστών συμμετείχαν στο μνημόσυνο του εν Ουρανοίς ευρισκομένου αγίου Ποιμενάρχου τους!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ετικέτες