Χρυσό μετάλλιο ο Ηλίας Ηλιάδης

Loading...


Φωτο: Πεμπτουσία 

Το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Masters, που φιλοξενείται στην πόλη Τιουμέν της Ρωσίας, κατέκτησε πρωταθλητής μας, Ηλίας Ηλιάδης.

Ο δύο φορές Ολυμπιονίκης με τα ελληνικά χρώματα, στην τρίτη σημαντικότερη διοργάνωση μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου των νικητών. Υπενθυμίζεται πως το μετάλλιο που είχε κερδίσει στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το καλοκαίρι το είχε παραδώσει στη Μονή Βατοπαιδίου. 
«Είμαι πολύ χαρούμενος τόσο για την εμφάνιση μου, όσο και για το χρυσό μετάλλιο. Με τους 700 βαθμούς που συγκέντρωσα, άνοιξα το δρόμο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Ρίο ντε Τζανέιρο, το οποίο παραμένει και ο στόχος της φετινής χρονιάς. Ενιωθα ότι βρισκόμουν σε μεγάλη φόρμα και όπως πάντα πάλεψα για το χρυσό-και μόνο για το χρυσό. Είχα κάνει πολύ σκληρή προετοιμασία και δικαιώθηκα, σε μια διοργάνωση πολλών απαιτήσεων, όπου είχα να αντιμετωπίσω τους κορυφαίους τζουντόκα του κόσμου. Θέλω να ευχαριστήσω και τους διοργανωτές για τη φιλοξενία και για την εξαιρετική διοργάνωση. Αφιερώνω το μετάλλιο από την καρδιά μου στην πατρίδα μου την Ελλάδα και τους Ελληνες», δήλωσε ο θριαμβευτής  Ηλίας Ηλιάδης στο επίσημο site της EOT.