Συνελήφθη ο Αλβανός που απήγαγε τη 13χρονη

Loading...


Συνελήφθη ο 23χρονος Αλβανός που είχε παρασύρει την 13χρονη Χριστίνα από τα Σπάτα και το είχε σκάσει από το σπίτι της. Τον δράστη εντόπισαν οι αστυνομικοί στα Λουτρά Ελευθερών Καβάλας.

O Marjon Ajaziο εντοπίστηκε και η σύλληψή του έγινε από την αστυνομία με τη συνδρομή κτηνοτρόφου πρώην εργοδότη του. Τώρα οδηγείται στην αστυνομική διεύθυνση Καβάλας.

Η 13χρονη, η οποία είχε χαθεί από το σπίτι της στα Σπάτα, την περασμένη Κυριακή,  εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή Λουτρά του Παγγαίου Καβάλας και μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του Χαμόγελου του Παιδιού στο νοσοκομείο της Καβάλας για προληπτικές εξετάσεις.

Η αστυνομία αναζητώντας τα ίχνη του δράστη ζήτησε τη συνδρομή του πρώην εργοδότη του νεαρού για να τον πείσει να απελευθερώσει το 13χρονο κορίτσι.

Ο 23χρονος επισκέφθηκε τον πρώην εργοδότη του για να ζητήσει φαγητό για αυτόν και τη Χριστίνα Κρασσά. Ο πρώην εργοδότης και ο γιος του έπεισαν τον νεαρό να υποδείξει το σημείο που βρισκόταν το κορίτσι.

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής οι διωκτικές αρχές εντόπισαν τη Χριστίνα Κρασσά να κρύβεται μέσα στα δέντρα στο σημείο που τους υπέδειξε ο δράστης, ενώ ο νεαρός διέφυγε τη σύλληψη καταφεύγοντας στο δάσος.