«Σωτηρία γιατί μου το έκανες αυτό;»,ρώτησε ο πατέρας του μωρού μόλις είδε τη βρεφοκτόνο (video)

Loading...


«Σωτηρία γιατί το έκανες μπορείς να μου πεις;». Με αυτές τις λέξεις ο Νίκος Αγγελόπουλος, πατέρας του μόλις δυόμιση μηνών βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο, ζήτησε από την σύντροφό του και μάνα των τριών παιδιών του, να μάθει για ποιο λόγο σκότωσε με τα ίδια της τα χέρια το μωρό της.

Η γυναίκα όταν τον αντίκρισε βγαίνοντας από το δικαστικό μέγαρο μετά την απολογία της στον Ανακριτή Πατρών, δεν μπόρεσε να βγάλει λέξη και σχεδόν κατέρρευσε στην είσοδο, υποβασταζόμενη από τους αστυνομικούς που τη συνόδευαν.

«Ήθελα να τη δω και να τη ρωτήσω γιατί το έκανε. Του φέρθηκε λες και ήταν κανένα σκυλάκι ή κανένα γατάκι. Παιδί της ήταν… δεν μπορώ να πιστέψω πως του φέρθηκε έτσι. Και να πω ότι της έπεσε, θα το δεχθώ. Όμως γιατί δεν ειδοποίησε κάποιον να τη βοηθήσει. Τα δίδυμα δεν θα πάθαιναν τίποτα να τα αφήσει για λίγο μέχρι να ενημερώσει κάποιον στο χωριό. Και μετά το έβαλε το παιδί στο ψυγείο. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι σόι μάνα είναι».

Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο πατέρας του βρέφους που κατέληξε μετά τα πολλαπλά χτυπήματα της μητέρας του στο κεφάλι, το πρόσωπο και ολόκληρο το σώμα του στην αποτρόπαια υπόθεση που αποκαλύφθηκε μόλις προχθές στο Αλεποχώρι Αχαΐας.

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους ο κ. Νίκος για το αν μισεί τη σύντροφό του για την πράξη της αυτή, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν την μισώ, τη λυπάμαι» και ζήτησε για μία ακόμη φορά από την Πολιτεία και τις Αρχές να μην του πάρουν τα άλλα του παιδιά.

Η 31χρονη βρεφοκτόνος οδηγήθηκε με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα στις φυλακές Θηβών.

{youtube}oOyXPk3WfVM{/youtube}