Πάτρα: Κόντρες για τις τιμές στο καφέ του Α’ Νεκροταφείου!

Loading...


Πέθανε ο σύζυγός της, έκανε την κηδεία του στο Α’ Νεκροταφείο και όπως καταγγέλλει πλήρωσε τον καφέ… λες και τον ήπιαν στην Αγίου Νικολάου!

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η αναγνώστριά μας Τ.Μ., ο υπεύθυνος του καταστήματος (που έχει υπογράψει τη σχετική σύμβαση με τον Δήμο) ζήτησε 800 ευρώ για 195 άτομα που όπως ισχυρίστηκε σέρβιρε στο κατάστημά του.

«Μας έβαλε κάποια παξιμαδάκια, ένα κονιάκ ανά τραπέζι που ελάχιστοι ήπιαν και έναν καφέ βρασμένο ομαδικά σε κατσαρόλα και μας είπαν πως χρεώνουν 4,10 ευρώ το άτομο», δήλωσε η σύζυγός του εκλιπόντος.
Στο σημείο προκλήθηκε επεισόδιο αφού οι συγγενείς του νεκρού αντέδρασαν, μάλιστα πάνω τους είχαν μόνο 730 ευρώ και η υπάλληλος (η οποία δεν μπορούσε να αναλάβει την ευθύνη της μη εξόφλησης) ξεκαθάρισε πως θα έπρεπε να πληρωθεί για όλο το ποσό! Τελικά μετά από «διαπραγματεύσεις» η υπάλληλος πήρε τα συγκεκριμένα χρήματα και έμεινε η οφειλή των 70 ευρώ. Πάντως όπως κατήγγειλε η αναγνώστριά μας μέχρι και η Αστυνομία παρ΄ ολίγο να κληθεί!

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος του καταστήματος δήλωσε πως οι τιμές του είναι δηλωμένες στον Δήμο από το 2010, ότι δεν έχει κάνει την παραμικρή αύξηση έστω και αν ο ΦΠΑ έχει αυξηθεί (από 13 στο 23%) ενώ σε πολλές περιπτώσεις κάνει και εκπτώσεις στους πελάτες του. Ενημέρωσε δε τον «Κόσμο» πως πληρώνει ενοίκιο… Αγίου Νικολάου στον Δήμο αφού καταβάλλει 3.500 ευρώ μηνιαίως, φρόντισε δε να προβεί σε ανακαίνιση του χώρου, με μεγάλο κόστος.