Μάχη με τη λευχαιμία για τον μικρό Κωνσταντίνο-Ανάγκη για αίμα

Loading...


Ανάγκη για αίμα και αιμοπετάλια έχει ο μικρός Κωνσταντίνος από τον Μύτικα Πρέβεζας

Την δική του μάχη με την λευχαιμία δίνει μαζί με τους γονείς του ο μόλις τριών ετών Κωνσταντίνος από τον Μύτικα της Πρέβεζας.

Μετά την διάγνωση της ασθένειας που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα ο μικρός νοσηλεύεται στο ΕΛΠΙΔΑ στην Αθήνα.
Σε επικοινωνία που είχαμε με την οικογένεια του, μας ενημέρωσαν ότι θα χρειαστεί άμεσα αίμα και αιμοπετάλια.

Για όσους από την Πρέβεζα και τις γύρω περιοχές μπορούν να προσφέρουν θα πρέπει να πάνε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας και να δώσουν αίμα για την τράπεζα αίματος που έχει ανοίξει ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Μύτικα.

Για όσους βρίσκονται εκτός Πρέβεζας θα πρέπει να αναφέρουν ότι το αίμα είναι για τον Χασιακή Κωνσταντίνο στο Αγλαΐα Κυριακού (Το ΕΛΠΙΔΑ που νοσηλεύεται συνεργάζεται με το Αγλαΐα Κυριακού).

Για αιμοπετάλια, σύμφωνα με τα όσα μας είπε η μητέρα του Θάλεια, θα πρέπει κάποιος να πάει στο Αγλαΐα Κυριακού και να προσφέρει για τον Κωνσταντίνο.

Η Πρέβεζα ανοίγει την αγκαλιά της για τον μικρό Κωνσταντίνο

Ήδη στην Πρέβεζα έχουν ξεκινήσει και ενεργοποιούνται σύλλογοι και φορείς καθώς και απλός κόσμος για την ενίσχυση της οικογένειας του Κωνσταντίνου.

Οι εκδηλώσεις

Σήμερα θα γίνει εκδήλωση στο κολυμβητήριο τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στην οικογένεια του Κωνσταντίνου, ενώ επιχείρηση στην Πρέβεζα ξεκινά από Τετάρτη λαχειοφόρο με κλήρωση ένα μοτοποδήλατο τα έσοδα της οποίας θα πάνε και αυτά για την ενίσχυση της οικογένειας.

Η πόλη της Πρέβεζας γίνεται ολόκληρη μια αγκαλιά για τον μικρό Κωνσταντίνο ο οποίος στα 3 του μόλις χρόνια δίνει την πρώτη μεγάλη μάχη της ζωής του κι όλοι εμείς θα τον βοηθήσουμε να βγει νικητής.

Σήμερα λοιπόν ο Σύλλογος Γυναικών του Αγίου Θωμά, ο Α.Ο Νικόπολη και οι Φίλοι του Ποδηλάτου Πρέβεζας ΟRIGINAL ενώνουν τις δυνάμεις του και διοργανώνουν σειρά αθλητικών εκδηλώσεων για την ενίσχυση του μικρού Κωνσταντίνου.

Στις 18:30 το απόγευμα οι ποδηλάτες θα ξεκινήσουν από το κιόσκι της πλατείας Ανδρούτσου και θα κατευθυνθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο.

Εκεί στις 19:00 θα ξεκινήσουν οι αγώνες που περιλαμβάνουν:

1) Αγώνα μπάσκετ από το Παιδικό Τμήμα του Α.Ο Νικόπολη

2) Αγώνα μπάσκετ Γυναικών μεταξύ της ομάδας Α.Ο Νικόπολη και Λευκάδας Α2.

3) Αγώνας Παλαιμάχων Πρέβεζας.

Παράλληλα στο γήπεδο του beach volley θα διεξαχθούν αγώνες μεταξύ γυναικείων και ανδρικών ομάδων.

Το εισιτήριο για τους αγώνες είναι 2 ευρώ ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί να δώσει μεγαλύτερο ποσό.

Τα έσοδα θα διατεθούν όλα για την στήριξη του μικρού Κωνσταντίνου

Ελάτε να γεμίσουμε τις κερκίδες του κολυμβητηρίου και να αποδείξουμε ότι η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη μπορούν να κάνουν ένα παιδί να χαμογελάσει ξανά…