Κηδεύτηκε ο πατήρ Κωνσταντίνος Τσουρέλης

Loading...


Το ΚΕΕΛΠΝΟ επιβεβαίωσε ότι ο ιερέας είχε νοσήσει από τον ιό H1N1, αλλά δεν κατέληξε λόγω αυτού

Οι συγγενείς του δε θέλησαν να γίνει περαιτέρω διερεύνηση των αιτιών του θανάτου

Η μαζική πνευμονική εμβολή είναι η επίσημη αιτία θανάτου, που οδήγησε στην τελευταία του κατοικία, τον αγαπητό ιερέα από την Καρυδιά του Ν. Ροδόπης Κωνσταντίνου Τσουρέλη.
Ο 38χρονος ιερέας άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης το απόγευμα της Τετάρτης 13 Φεβρουαρίου.

Η είδηση του θανάτου συγκλόνισε συγγενείς, φίλους και πιστούς. Ήταν νέος και υγιής, δραστήριος και πρόθυμος πάντα να βοηθάει το ποίμνιο και κάθε συνάνθρωπο του. Ήταν άγνωστο το πραγματικό έργο που έκανε σιγοψιθύριζαν όλοι όσοι τον συνόδευσαν το μεσημέρι στην τελευταία του κατοικία, στα Κοιμητήρια του οικισμού της Καρυδιάς.

Ο πατήρ Κωνσταντίνος μεγάλωσε στη Λιβαδειά, ενώ χειροτονήθηκε στην Καρυδιά, στη γενέτειρα της μητέρας του. Ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και αξιοποίησε ακόμα και τη νέα τεχνολογία ώστε να κοινωνήσει στο ευρύ κοινό τις δράσεις που ανέπτυσσε στην Καρυδιά μαζί με τους ενορίτες του. Στην Καρυδιά λίγο μετά τις 11 το πρωί της Παρασκευής οι καμπάνες άρχισαν να χτυπούν πένθιμα και η σημαία έξω από την ιερό ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος να κυματίζει μεσίστια. Εκτός από την οικογένεια του, φίλοι και συγγενείς στην τελευταία του κατοικία, τον συνόδευσαν οι συγχωριανοί του.