Ηλεία: Eκλεψαν το κυνηγόσκυλο ιερέα την ώρα που λειτουργούσε!

Loading...


Μια ακόμη περίεργη κλοπή κυνηγόσκυλου σημαντικής αξίας ράτσας Γιούρα, σημειώθηκε στο Πλουτοχώρι Ηλείας, από το σπίτι ιερέα ο οποίος εκείνη την ώρα λειτουργούσε σε γειτονικό χωριό της ενορίας του!

Πρόκειται για μία ακόμη κλοπή κυνηγόσκυλου, πιθανότατα από τα μέλη του ίδιου κυκλώματος που εξακολουθούν να δρουν ανενόχλητα, αποκομίζοντας σημαντικά χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με τα kinigetikanea.gr, η κλοπή σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής την ώρα που ο παπα-Γιώργης βρισκόταν στην εκκλησία του Γρύλλου για την καθιερωμένη Θεία Λειτουργία.

Ο ιερέας λίγο πριν φύγει από το σπίτι του είδε το κυνηγόσκυλο να βρίσκεται κανονικά στο οικόπεδό του, χωρίς να υποψιαστεί τι θα επακολουθούσε με την κλοπή του ικανότατου λαγόσκυλου.

Εν συνεχεία ωστόσο και αφού τελείωσε τη Λειτουργία, επιστρέφοντας στο χωριό τον περίμενε πολύ δυσάρεστη έκπληξη με την κλοπή του σκύλου, για τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είχε δώσει 2.500 ευρώ, προκειμένου να τον αγοράσει!

Οι δράστες έκλεψαν το κυνηγόσκυλο αφού έσπασαν με κοπτικό εργαλείο τον άλυσο με τον οποίο ήταν δεμένο, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί στο χωριό.

Στο σκοτάδι οι έρευνες

Το νέο κρούσμα κλοπής σκύλου έρχεται να προστεθεί στα αλλεπάλληλα που σημειώθηκαν τους τελευταίους μήνες τόσο στην περιοχή Ζαχάρως όσο και στον δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων (Κρουνοί).

Στο διάστημα που μεσολάβησε εξάλλου και παρά τις έρευνες που γίνονται από τις αρμόδιες Αρχές, δεν προέκυψαν αποτελέσματα όσον αφορά τους δράστες των κλοπών κυνηγόσκυλων, οι οποίοι όπως έχει αναφερθεί δρουν σαν σύγχρονοι… φαντομάδες, μένοντας στο σκοτάδι με την παρανομία, η οποία τους αποφέρει σε πανελλαδικό επίπεδο εκατομμύρια ευρώ