“Έβγαλα το παιδί μου από τη γκαρσονιέρα, για να βάλω τα πράγματα της Εκκλησίας”

Loading...


Με πόνο για τη διακοπή της λειτουργίας του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως Σωτήρος Σκαγιοπουλείου, αλλά και αγανάκτηση για την αδυναμία των αρμοδίων να δώσουν άμεσα λύση στο θέμα που απασχολεί μία ολόκληρη συνοικία, μία γυναίκα ξέσπασε στη διάρκεια της χθεσινής συνέλευσης των κατοίκων της περιοχής, που συγκεντρώθηκαν για να ζητήσουν την άμεση επαναλειτουργία του.

Ως γνωστόν, στον Ναό μπήκε λουκέτο εδώ και μερικές ημέρες, διότι η Διοίκηση του Σκαγιοπουλείου, αδυνατούσε… να εξοφλήσει λειτουργικές υποχρεώσεις, ενώ ο πατήρ Γαβριήλ που είχε διατεθεί εδώ και χρόνια από την Μητρόπολη Πατρών για να λειτουργεί ο Ναός, μετατέθηκε.

Η γυναίκα ξέσπασε χθες (μαζί με δεκάδες άλλους πιστούς) λέγοντας οτι όταν παρέστη ανάγκη να μεταφερθούν είδη που ανήκουν στον Ναό, μεταξύ των οποίων και εικόνες, αναγκάστηκε να τα μεταφέρει η ίδια σε γκαρσονιέρα βγάζοντας έξω το παιδί της.

Να σημειωθεί οτι οι εκπρόσωποι της Διοίκησης του Σκαγιοπουλείου ανέφεραν στους πιστούς οτι ουδέποτε ήταν στις προθέσεις τους να διακοπεί η λειτουργία του Ναού, ενώ πρόσθεσαν οτι θα ζητήσουν από τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο να επανέλθει ο πατήρ Γαβριήλ, ούτως ώστε σε συνδυασμό με την απολπληρωμή των οφειλομένων να ανοίξουν και πάλι οι πύλες της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr  Ετικέτες

 • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr