16 Φεβρουαρίου Ημέρα Αλληλεγγύης

Loading...


Από τον Δεκέμβριο του 2011, ο ΣΚΑΪ ξεκίνησε μια μεγάλη εκστρατεία αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας που χρειάζονταν βοήθεια και στήριξη λόγω της οικονομικής κρίσης.
Από τότε η ομπρέλα του «Όλοι μαζί μπορούμε» άνοιξε, για να βοηθήσει και να ενισχύσει τα συσσίτια της εκκλησίας. Σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, τις Μητροπόλεις της Ελλάδος, τις Ένοπλες Δυνάμεις και την υποστήριξη αλυσίδων super market σε όλη την Ελλάδα, μέχρι σήμερα μαζέψαμε 1.714.000 χιλιάδες κιλά τρόφιμα.
Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου δίνουμε ραντεβού στο κοντινό μας super market, όλοι οι εργαζόμενοι του ΣΚΑΪ μαζί με εσάς, τους εθελοντές ανθρωπιάς, σε μια πανελλήνια προσπάθεια για δυναμικότερη ενίσχυση των συσσιτίων της εκκλησίας. Γιατί αυτή τη φορά, συμπαραστάτες μας θα είναι όλα τα συνεργαζόμενα super market, τα οποία θα συνεισφέρουν ποσότητα τροφίμων στα καλάθια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Σε super market, στην Αθήνα θα βρίσκονται όλοι οι παραγωγοί του ΣΚΑΪ 100.3, όλοι οι παρουσιαστές της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ και όλο το δημοσιογραφικό προσωπικό, οι οποίοι σας θέλουν κοντά τους ώστε να πετύχουμε το στόχο μας. Να πλημμυρίσουν από τρόφιμα τα καλάθια του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και να ενισχυθούν τα συσσίτια της εκκλησίας. Η ίδια προσπάθεια θα γίνει ταυτόχρονα σε Θεσσαλονίκη και πόλεις της περιφέρειας, όπου έχουμε συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα.

Μην ξεχνάτε ότι κάθε μέρα 250.000 συνάνθρωποί μας βρίσκουν ένα ζεστό πιάτο φαγητό στα συσσίτια της εκκλησίας.

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»