Εικόνες σοκ από εκκλησία στο Αγρίνιο -Σατανιστικά συνθήματα, φωτιές και «ματωμένα» αντικείμενα

Loading...


Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα που προκαλεί φρίκη βρέθηκαν οι κάτοικοι των περιοχών Κοκκινοπήλια και Καραρούλα στο Αγρίνιο. Στο υπό κατασκευή εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα άγνωστοι έγραψαν στους τοίχους σατανιστικά συνθήματα και σύμβολα, ενώ βρέθηκαν ίχνη από φωτιές, καμένα κεριά και ένα «ματωμένο» νάιλον βαμμένο με κόκκινη μπογιά, το οποίο κρεμόταν από το ταβάνι.

Σύμφωνα με τον πατέρα Καντάνη, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, δεν είναι η πρώτη φορά που τέτοια φαινόμενα καταγράφονται στην περιοχή.

 Όπως ανέφερε στο agriniopress, πρόσφατα εντοπίστηκαν σε καταβόθρα κοντά στο Πετροχώρι Θέρμου κούκλες-ομοιώματα με καρφιά που μοιάζουν σαν να προήλθαν από τελετή «βουντού». Επίσης σε σημείο κοντά στην εθνική οδό, μετά την Αγία Ελεούσα όπως κατευθυνόμαστε προς το Μεσολόγγι, εντοπίστηκαν απομεινάρια από την πραγματοποίηση κάποιου είδους τελετής, με βαμμένους κόκκινους σταυρούς, κεριά και ένα ζωγραφισμένο ομοίωμα κριαριού στο βράχο.\

Αντίστοιχα όμως σημάδια της δράσης ατόμων που επιδίδονται σε τέτοιου είδους πρακτικές υπάρχουν διάσπαρτα και σε άλλα σημεία της πόλης όπως είναι το Πάρκο, ενώ οι νυχτερινές «επισκέψεις» και οι προσπάθειες βεβήλωσης σε χώρους ιερών ναών είναι σύνηθες φαινόμενο. Παλιότερα είχε παρατηρηθεί και η πραγματοποίηση διαφόρων «τελετουργικών» σε υπαίθριες περιοχές, αρχαιολογικούς χώρους και ναούς, στο κάστρο της Παραβόλας, ακόμη και μέσα σε λιοστάσια όπου βρέθηκαν πέτρινοι βωμοί.

 

agrinio2.jpg
 
agrinio3.jpg
 
agrinio4_0.jpgΕτικέτες