Το κελάρι του παραδείσου (ΦΩΤΟ)

Loading...


Οι μοναχοί χωρίζουν το 24ωρο σε τρία μέρη αφιερώνοντας 8 ώρες στην εργασία, 8 ώρες στην προσευχή και 8 ώρες ξεκούρασης.

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα αγωνίζονται να τηρούν το θέλημα του Θεού εφαρμόζοντας την αγάπη τους αφενός στον θεάνθρωπο Ιησού Χριστό και αφετέρου στον συναδελφό τους.

Τις εργασίες στο μοναστήρι τις λένε διακονήματα, διότι ο καθένας διακονεί, εργάζεται δηλαδή για το καλό της μονής, των μοναχών και γενικότερα των χριστιανών. Κάποιοι μοναχοί υποδέχονται και περιποιούνται τους προσκυνητές της μονής… Άλλοι μοναχοί πηγαίνουν στα άλογα και στα γαϊδουράκια της μονής… Άλλοι φροντίζουν τα πρόβατα, τις κότες και τα γουρουνάκια… Άλλοι τα ελαφάκια, τις γάτες, τους σκύλους και τα περιστέρια… Άλλοι περιποιούνται τους κήπους.. Άλλοι στην κουζίνα ετοιμάζουν φαγητό…

Άλλοι στο αγιογραφείο ζωγραφίζουν εικόνες αγίων… Άλλοι φτιάχνουν λιβάνι «θυμίαμα»… Κάποιοι άλλοι πλέκουν κομποσχοίνια… Άλλοι πλένουν ρούχα, σιδερώνουν, καθαρίζουν. Άλλοι εργάζονται στα γραφεία… Όλοι οι μοναχοί κάτι κάνουν. Εργάζονται και κουράζονται. Αλλά τα πρόσωπα όλων είναι χαρούμενα, αφού, τα κάνουν όλα αυτά για να ασκηθούν, να ευχαριστήσουν τον αγαπημένο τους Χριστό, τους άλλους μοναχούς, που είναι πνευματικά τους αδέλφια, αλλά και να ζήσουν από την διάθεση των αγαθών που παράγουν.

Τα τρόφιμα που παράγουν και τρώνε οι μοναχοί, σε περιόδους νηστείας και μη, το κρασί που πίνουν, τα φάρμακα που χρησιμοποιούν, και πολλά άλλα εκ των οποίων οι ίδιοι τρέφονται, τα εκθέσαμε με σκοπό την κάλυψη των αναγκών του μοναστηριού αλλά και την ελεημοσύνη μας προς τους αναξιοπαθούντες αδελφούς μας που εξαιτίας της ανεργίας υποφέρουν.

Τα είδη αυτά, αδελφοί μας, μπορείτε να τα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα που ανοίξαμε στο διαδίκτυο www.monastiriakokelari.gr, και όσοι θέλετε και μπορείτε να συνδράμετε στους ανωτέρους σκοπούς αγοράστε από τα είδη αυτά.

Εδώ θα βρείτε ό,τι έχει το Κελάρι μιας Μονής. Από αυτά τα τρόφιμα που είναι παρασκευασμένα με αγνά υλικά, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές ουσίες, προτρέπουμε όλους να τρώνε και να πίνουν για μια υγιεινή διατροφή.

Στο e-shop θα βρείτε Παραδοσιακά προϊόντα, Μοναστηριακά είδη, Γαλακτοκομικά προϊόντα και Αλλαντικά, Θεραπευτικά έλαια, Ενυδατικές πολυθεραπευτικές αλοιφές, Βιβλία πνευματικού περιεχομένου, Εικόνες και Αγιογραφίες, Σταυρούς και Δακτυλίδια από ασήμι και χρυσό, Ψηφιακούς δίσκους με ομιλίες, προσευχές και ψαλμωδίες, προσφορές και άλλα πολλά.

Επισκεφθείτε μας, στο www.monastiriakokelari.gr και αυτά που επιθυμείτε θα σας αποσταλούν ταχυδρομικά με αντικαταβολή στο σπίτι σας με το ελάχιστο κόστος.
ΤΟ ΚΕΛΑΡΙ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ: Η καλύτερη ποιότητα στα Μοναστηριακά και Παραδοσιακά τρόφιμα και είδη.

Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο:  26340-44282  ( από 10-2 και 6-8:30 απόγευμα)

0302paz1IMG_3272.jpg
0302pazΟ π.Ιωσήφ με τον Άλβεζ.jpg
0302pazIMG_3136.JPG
0302pazIMG_7329.JPG
0302pazIMG_7615.jpg
0302pazIMG_8397.JPG

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr  Ετικέτες

 • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr