Συνέδριο κατηχητών με θέμα “Αξιοποίηση των σύγχρονων διδακτικών μεθόδων στην Κατήχηση”

Loading...


Tο Ίδρυμα Νεότητος & Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών πραγματοποιεί το ετήσιο Επιμόρφωσης και Κατηχητριών την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019.

Θα προηγηθεί Εσπερινός στον Ι. Ναό Παναγίας Θεοτόκου λεωφόρου Βουλιαγμένης (στις 5.30 μ.μ.) και θα ακολουθήσει η συνεδριακή συνάντηση.

Ο κ. Μάριος Κουκουνάρας – Λιάγκης, Επίκουρος Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών θα εισηγηθεί προς τα Στελέχη της νεότητος το θέμα ‘‘Αξιοποίηση των σύγχρονων διδακτικών μεθόδων στην Κατήχηση’’. Ακολουθεί συζήτηση με αφορμή την εισήγηση, ερωτήσεις και τοποθετήσεις των συμμετεχόντων.

Διαβάστε εδώ:  Έναρξη των Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων της Αποστολικής Διακονίας

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ναού Παναγίας Θεοτόκου Δήμου Αγίου Δημητρίου (Λεωφ. Βουλιαγμένης 260).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις δηλώσεις συμμετοχής στο Ίδρυμα Νεότητος & Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (Ήρας 8 & Δέσπως Σέχου, Πλατεία Κυνοσάργους, Τ.Κ. 117 43, Ν. Κόσμος), στον αρ. φαξ: 210 9244363 ή στο mail: katixisi@neotita.gr μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου 2019. Περισσότερες πληροφορίες: στο τηλ.: 213 0184431, στο e-mail: katixisi@neotita.gr ή στην ιστοσελίδα www.neotita.gr

 • Διαβάστε όλες τις ειδήσεις  και τα εκκλησιαστικά ΝΕΑ από το vimaorthodoxias.gr • Ορθοδοξία : Όλα τα ΝΕΑ για τις μητροπόλεις

  Επικαιρότητα ΕΔΩ 

  Εορτολόγιο : Γιορτή σήμερα - Όλες οι γιορτές

  Όλες οι προσευχές : Προσευχή 

   
 • tilegrafima.gr