Σύμφωνο συνεργασίας «Αποστολής» και ΕΣΑΚΕ-«Τρίποντο» φιλανθρωπίας (φωτο)

Loading...


Ρεπορτάζ για το ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ της φιλανθρωπικής εταιρίας Αποστολή και του Ελληνικού Συνδέσμου Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών, υπεγράφη στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου, που απαρτίζονταν από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Γιώργο Χαλβατζάκη, τον γενικό γραμματέα κ. Γεώργιο Μαμαλάκη και τον Ταμία κ. Ανδρέα Μολφέτα επισκέφθηκαν το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο και παρουσία του Γενικού Διευθυντή της Φιλανθρωπικής Εταιρίας «Αποστολή» κ. Κωστή Δήμτσα τον ενημέρωσαν για τις κοινές δράσεις με στόχο την ενίσχυση του κοινωνικού έργου.
«Θέλουμε να βάλουμε ένα λιθαράκι στο σημαντικό έργο της Αρχιεπισκοπής» τόνισε ο κ. Χαλβατζάκης και πρόσθεσε «αποφασίσαμε όλες οι ομάδες να βοηθήσουμε το έργο της Εκκλησίας, για να στηριχτούν οι οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα».

Ο Γενικός Διευθυντής της φιλανθρωπικής εταιρίας «Αποστολή» επισήμανε «η Εκκλησία και ο αθλητισμός στέλνουν σήμερα ένα ηχηρό μήνυμα στην κοινωνία. Ένα μήνυμα αλληλεγγύης. Η αποστολή μας είναι να σταθούμε δίπλα στον άνθρωπο που υποφέρει. Το ελληνικό μπάσκετ θα στηρίξει την προσπάθεια της Αρχιεπισκοπής, για τους ανθρώπους που υποφέρουν. Ο Αρχιεπίσκοπος έχει πει «δεν πρέπει να μείνει κανείς χωρίς φάρμακο, γιατρό και φαγητό» και σήμερα έχουμε έναν σύμμαχο που στέλνει μήνυμα στη νέα γενιά, για να προχωρήσουμε μαζί».

1
1
1