Στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο Αχρίδος Ιωάννης (ΦΩΤΟ)

Loading...


Την πόρτα του Αρχιεπισκοπικού Μεγάρου πέρασε πριν λίγη ώρα ο Αρχιεπίσκοπος Αχρίδος Ιωάννης και συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο.

Η συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα, υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για θέματα της επικαιρότητας και της κατάστασης που επικρατεί στα Σκόπια.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση της Εκκλησίας της Ελλάδος: «Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος ανέφερε ότι «σήμερα είναι μία ιδιαίτερη μέρα. Έχουμε επισκέπτη έναν αδελφό Αρχιερέα, ο οποίος έχει ζήσει έντονα τη μαρτυρία του Χριστού. Ευχόμαστε να συνεχίσει τους αγώνες του και τις προσπάθειες του και όλα αυτά στο τέλος γίνονται δόξα».

Ο Αρχιεπίσκοπος Αχρίδος ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο, του ανέφερε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και, όπως είπε, «ζητήσαμε την ευχή του να εξομαλυνθεί η κατάσταση»».

Διαβάστε εδώ:  Επίτιμος διδάκτορας Πανεπιστημίου Αθηνών ο Αρχιεπίσκοπος Αχρίδος

Ο μαρτυρικός Αρχιεπίσκοπος Ιωάννης, που παρέμεινε στις φυλακές της γείτονος χώρας επί τρία και πλέον έτη, θα αναγορευτεί αύριο επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης/Eurokinissi