Πειραιάς – Θεοφάνεια : Ο Αγιασμός των υδάτων παρουσία Ιερώνυμου και Παυλόπουλου

Loading...


Με κάθε επισημότητα εορτάστηκαν τα στον , χοροστατούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου, συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ.

Στον καθαγιασμό των υδάτων το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, ο δήμαρχος του Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο δημοτικός σύμβουλος του Πειραιά και ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, οι βουλευτές Πειραιά, Κώστας Κατσαφάδος, Γιάννης Μελάς, Νίκος Μανωλάκος, Νόνη Δούνια, Χριστόφορος Μπουτσικάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Σταυρούλα Αντωνάκου, ο βουλευτής Β’ Πειραιά, Γιάννης Τραγάκης, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην υπουργός, Τρ. Αλεξιάδης, η αντιδήμαρχος Πειραιά, Ανδριάνα Ζαρακέλη.

Διαβάστε εδώ:  Θεοφάνεια - ΦΩΤΑ: Γιατί επέλεξε τον Ιορδάνη ποταμό ο Ιησούς για να βαπτιστεί

Στην συνέχεια τελέστηκε ο Μέγας Αγιασμός παρουσία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και αμέσως μετά ακολούθησε η Τελετή Αγιασμού των Υδάτων στον Λιμένα Πειραιώς, στην αποβάθρα προ του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος.tilegrafima.gr