Ο Ιερώνυμος στην Εξόδιο Ακολουθία του μακαριστού κυρού Νικολάου

Loading...


Η θα ψαλεί την Τρίτη 30 Ιουλίου στις 11.00 το πρωί στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου , σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου.

Σε συνέχεια του χθεσινού Δελτίου Τύπου γνωστοποιείται ότι η θα ψαλεί την Τρίτη 30 Ιουλίου στις 11.00 το πρωί στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, αναφέρει το ανακοινωθέν της Ιεράς Συνόδου της Ελλαδικής Εκκλησίας.

Διαβάστε εδώ:  Λαμία: Σε λαϊκό προσκύνημα το σκήνωμα του Μητροπολίτη - Στη Μονή Δαμάστας η ταφή του

O Μακαριστός Νικόλαος άσκησε τα καθήκοντά του επί 23 χρόνια, προσφέροντας τεράστιο εκκλησιαστικό και κοινωνικό έργο. Στάθηκε δίπλα σε όσους είχαν πραγματική ανάγκη. Μας ενέπνευσε με τη σύνεση, τη μετριοπάθεια, την ταπεινότητα και την αγάπη του προς την πατρίδα και τη Φθιώτιδα.Το έργο και η διακονία του θα μείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη μας. Η Φθιώτιδα θα τον θυμάται για πάντα. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και σε όλους τους Φθιωτείς».

Τοποτηρητής της χηρευούσης Μητροπόλεως Φθιώτιδος ορίσθηκε ο μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος.tilegrafima.gr