Κινητή Μονάδα Πρωτοβάθμιας Υγείας Αρχιεπισκοπής

Loading...


Συνεχίστηκε το Σάββατο 30 Νοεμβρίου το πρόγραμμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών-Γενικό Φιλόπτωχο, που αφορά την επίσκεψη εθελοντών ιατρών της Αρχιεπισκοπής, με την κινητή μονάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας, στην ενορία Αγ. Μαύρας Ηλιουπόλεως. Ο πατήρ Χαράλαμπος καλωσόρισε τους ιατρούς με αγάπη και το πρόγραμμα της επίσκεψης ολοκληρώθηκε με επιτυχία, προσφέροντας υπηρεσίες σε πάσχοντες ενορίτες.

Το επόμενο Σάββατο 7/12/13 οι εθελοντές ιατροί θα βρίσκονται στον ιερό Ναό Αγ.Γεωργίου Χαλανδρίου, προκειμένου να παράσχουν τις υπηρεσίες τους σε όσους έχουν ανάγκη ασθενείς.

Στις 15 Δεκεμβρίου, οι εθελοντές ιατροί της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών θα εβρίσκονται στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Αρχιεπισκοπής προκειμένου να εκκλησιαστούν στην Κυριακάτικη πρωϊνή λειτουργία και να ανταλλάξουν απόψεις με το πέρας αυτής, γύρω από την λειτουργία του προγράμματος.

Επίσης θα συζητήσουν για το ενδεχόμενο επέκτασης του εθελοντισμού κατ’ οίκον  σε ασθενείς τελικού σταδίου. Μπορούν να παρευρεθούν και όσοι φίλοι ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων καθώς και νοσηλευτές, κοινωνικοί λειτουργοί κ.ά.