Καλλιεργήσιμες εκτάσεις σε άπορους από την Αρχιεπισκοπή Κρήτης

Loading...


του Γιώργου Λαμπράκη

Στο πλευρό των συνανθρώπων μας που πλήττονται από τη κρίση και τη φτώχεια στέκεται η Εκκλησία της Κρήτης. Η Ιερά Αρχιεπισκοπή σχεδιάζει να παραχωρήσει γεωργικές εκτάσεις σε πολίτες που θα δηλώσουν ενδιαφέρον να καλλιεργήσουν και να παράγουν προϊόντα που θα τους επιτρέψουν να έχουν μια καλύτερη ζωή για τις οικογένειές τους, αλλά και για τους άλλους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Όπως τόνισε σήμερα ο αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος, η εκκλησία της Κρήτης θα σταθεί δίπλα στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη ειδικά σε αυτή τη δύσκολη εποχή που περνάμε.

Η αρχιεπισκοπή έχει ήδη ξεκινήσει τις σχετικές διαδικασίες ωστόσο, όπως άφησε να εννοηθεί ο αρχιεπίσκοπος κ. Ειρηναίος, η επιτυχία της προσπάθειας αυτής θα εξαρτηθεί από το ενδιαφέρον που θα δείξουν οι ίδιοι οι πολίτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως καθημερινά στα γραφεία της αρχιεπισκοπής Κρήτης στο Ηράκλειο, στις Μητροπόλεις του νησιού αλλά και στους ναούς όλων των ενοριών, χιλιάδες συμπολίτες μας αναζητούν ένα πιάτο φαγητό για τους ίδιους και τα παιδιάς τους.

Η φτώχεια και η ανέχεια έχει μπει για τα καλά στη ζωή των κρητικών που αναζητούν βοήθεια στην εκκλησία.