Εγκαίνια των νέων γραφείων της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας

Loading...


Πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013, ο αγιασμός και τα εγκαίνια των νέων Γραφείων της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών πανοσιολ. Αρχιμ. π. Μάξιμο Παπαγιάννη, ο οποίος συνοδευόταν από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ι. Αρχιεπισκοπής πανοσιολ. Αρχιμ. π. Συμεών Βολιώτη και από τον Γενικό Διεθυντή του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής αιδεσιμολ. Πρωτ. Π. Βασίλειο Χαβάτζα. Ο Άγιος Πρωτοσύγκελλος σε σύντομο χαιρετισμό του μετέφερε τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, αναφέρθηκε διεξοδικά στις κοινές δράσεις που έχουν δρομολογηθεί μεταξύ του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας μετά και την υπογραφή σχετικού μνημονίου συνεργασίας για την ενίσχυση των κοινωνικών φαρμακείων και άλλων δραστηριοτήτων, ενώ τόνισε τις πολυποίκιλες προεκτάσεις και προκλήσεις της σημερινής κοινωνικής και οικονομικής πραγματικότητας.

Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίττας της Ένωσης παρουσία πολλών θεσμικών εκπροσώπων, (Υπουργείο Υγείας, Ε.Ο.Π.Υ.Υ., Ε.Ο.Φ. κλπ.) κοινοβουλευτικών, πολιτικών, ακαδημαϊκών, συνδικαλιστικών και επιχειρηματικών προσωπικοτήτων από τον ευαίσθητο κλάδο της Υγείας.

Στον χαιρετισμό του ο Άγιος Πρωτοσύγκελλος έθεσε τις κοινές στοχεύσεις για μία γόνιμη και δημιουργική συνεργασία μεταξύ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης κ. Δημήτριος Δέμος με ιδιαίτερη θέρμη ευχαρίστησε την Ιερά Αρχιεπισκοπή και εξέφρασε την θέληση και βούληση του για ουσιαστική συμβολή στο τεράστιο κοινωνικό και προνοιακό έργο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Μάλιστα το φλουρί της βασιλόπιττας «έτυχε» στον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής π. Συμεών.

1
1