«ΑΠΟΣΤΟΛΗ»: Δέματα αγάπης σε 2.012 οικογένειες της Αθήνας

Loading...


Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε 2.012 οικογένειες της Αρχιεπισκοπής Αθηνών που βιώνουν καθημερινές δυσκολίες, λόγω της οικονομικής κρίσης, «στρώνει» ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «» προσφέροντας τα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε συνεργασία, με τον «IOCC» και τα supermarkets «ΜΑΣΟΥΤΗΣ».

Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, οι πρώτοι «σταθμοί» του προγράμματος «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» ήταν τα Πατήσια, η Καλλιθέα και ο Σταθμός Λαρίσης, όπου συνεργάτες της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» και της εταιρείας «ΜΑΣΟΥΤΗ» μαζί με ιερείς, διένειμαν τα «δέματα αγάπης». Τις επόμενες μέρες θα έχουν ολοκληρωθεί οι διανομές στην Αθήνα, ενώ η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», θα συνεχίσει τη στήριξη οικογενειών και παιδιών σε ολόκληρη τη χωρά.

Ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, μετέφερε τις ευχές του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου για τις μέρες των εορτών και τις ευχαριστίες του στην οικογένεια Μασούτη. «Περισσότερο από κάθε άλλη φορά, είπε, ο κ. Δήμτσας, οφείλουμε αυτές τις μέρες «το Φως το της γνώσεως», το ζούμε στο πρόσωπο κάθε αδελφού μας που επισκέπτεται τον φυλακισμένο, παρηγορεί τον άρρωστο, δίνει ψωμί στον πεινασμένο, εφαρμόζοντας τις εντολές του Κυρίου».

Διαβάστε εδώ:  Σπάρτη: Κάλεσμα από τον Μητροπολίτη για συμμετοχή στον Έρανο της Αγάπης

Ο Marketing Manager των supermarkets «ΜΑΣΟΥΤΗΣ», κ. Σταμάτης Δαυίδ, αναφέρθηκε στην στήριξη της οικογενείας Μασούτη και των εργαζομένων τους στο έργο του Αρχιεπισκόπου και της , υπογραμμίζοντας, ότι «από το 2017, η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και ο «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» έχουν μοιράσει πάνω από μισό εκατομμύριο «δέματα αγάπης» σε όλη την Ελλάδα, στηρίζοντας, όσους μας έχουν ανάγκη. Τα Χριστούγεννα που έρχονται είναι γιορτή αγάπης και χαράς και το μήνυμα εξίσου βαθύ και ουσιαστικό, να εκφράσουμε την αγάπη και να μοιραστούμε τη χαρά μας με συνανθρώπους μας».tilegrafima.gr