Συνεχίστηκαν οι επαφές του Αρχιεπισκόπου (ΦΩΤΟ)

Loading...


Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης ΑδαμόπουλοςΣε συνέχεια των σημερινών επαφών του ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δέχθηκε επίσκεψη των κ.κ. Δ. Παπαναγιώτου και Π. Τζεφέρη, διοικητή και διευθυντή εγκληματολογικών ερευνών και άλλων αξιωματικών της υπηρεσίας

Ο διοικητής της υπηρεσίας κ. Δ. Παπαναγιώτου και ο Διευθυντής κ. Π. Τζεφέρης, ενημέρωσαν τον Αρχιεπίσκοπο για την υπηρεσία και ζήτησαν την ευχή του για να μπορούν να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και στις προσδοκίες της υπηρεσίας.

Αργότερα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των μελών του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου κ. Αρμόδιος Δρίκος, ο Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Δελακουρίδης και ο Οικονομικός Σύμβουλος κ. Ευστράτιος Δάλλας ενημέρωσαν τον Αρχιεπίσκοπο για τις δράσεις του Συμβουλίου τα τελευταία δύο χρόνια και παρουσίασαν τα σχέδιά τους για τα επόμενα δύο, όπως, επίσης, αναφέρθηκαν και στο νέο πρόγραμμα του Συμβουλίου με τον τίτλο «Οι νέοι καινοτομούν χωρίς όρια». Πρόκειται για την καθιερωμένη επίσκεψη ενημέρωσης των δράσεων του Συμβουλίου που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και κατόπιν στον Αρχιεπίσκοπο.

 

Φωτογραφίες Χρήστος Μπόνης-euokinissiΕτικέτες