Ο Διευθυντής της Σχολής της Ι.Α.Α στον Αρχιεπίσκοπο Iερώνυμο

Loading...


Με αφορμή το πέρας της σχολικής χρονιάς και τις επικείμενες προαγωγικές και διπλωματικές εξετάσεις, αλλά και την πραγματοποίηση της ετήσιας μουσικής συναυλίας η οποία θα πραγματωθεί την Τετάρτη 11 Ιουνίου και ώρα 19:00 στο πολιτιστικό κέντρο της Α.Α. στο Ρουφ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Α.Α. και καλλιτεχνικός Διευθυντής της Σχολής Αρχιμ. Ειρηναίος Νάκος, μαζί με τον Διευθυντή της Ορχρήστρας «ΚΑΝΩΝ» και υπεύθυνο του παραδοσιακού τμήματος της Σχολής Γεώργιο Δεμελή, επισκέφθηκαν τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο

 προς ενημέρωση των πεπραγμένων της χρονιάς που πέρασε, αλλά και για την Αρχιερατικήν ευλογία δια την προγραμματισμένη Συναυλία. Παρών ήταν και ο Αρχών Μουσικοδιδάσκαλος της Αγιοτάτης Αρχιεπισκοπής  Κωνσταντινουπόλεως Διαμαντής Μαυραγάνης, ο οποίος θα τιμηθεί απο τον Μακαριώτατο την 11 Ιουνίου κατα την διάρκεια της εκδήλωσης.
Το πιο σημαντικό όμως είναι η διάθεση εκ μέρους του Μακαριωτάτου για την εξεύρεση νέου κτιρίου δια την Σχολήν καθότι ο αριθμός των μαθητών είναι πλέον μεγάλος και οι αίθουσες λίγες.

Η Διεύθυνση Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, και η Σχολή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ι.Α.Α. (Ιερός Ναός Ζωοδόχου Πηγής οδού Ακαδημίας), διοργανώνουν την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 και ωρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ι.Α.Α. στο Ρουφ, Μεγάλου Βασιλείου 15, Συναυλία Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής με τίτλο

ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΝ ΕΟΡΤΑΖΟΜΕΝ

α) Βυζαντινοί Ύμνοι Πεντηκοσταρίου, ερμηνεύει ο βυζαντινός χορός των σπουδαστών της σχολής υπό τη διεύθυνση του καθηγητού Κωνσταντίνου Αγγελίδη.
Β) Παραδοσιακά τραγούδια με την παραδοσιακή ορχήστρα της Ι.Α.Α «ΚΑΝΩΝ», διευθύνει ο καθηγητής Γεώργιος Δεμελής.

Συμμετέχει η Σοφία Μάνου

Καλλιτεχνική επιμέλεια και προλόγιση των ύμνων, Αρχιμ. Ειρηναίος Νάκος, Καλλιτεχνικός Διευθυντής.

Στην εκδήλωση θα τιμηθεί ο Άρχων Μουσικοδιδάσκαλος του Οικουμενικού Θρόνου Διαμαντής Μαυραγάνης.
Είσοδος ΕλεύθερηΕτικέτες