Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στις Κατασκηνώσεις(ΦΩΤΟ)

Loading...


“Καλοκαίρι σημαίνει Κατασκήνωση” είναι το σύνθημα του Γραφείου Νεότητος της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών για το φετεινό καλοκαίρι και ήδη ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη από τις 8 συνολικά κατασκηνωτικές περιόδους και κατασκηνωτικά προγράμματα, που θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της Ι. Αρχιεπισκοπής στον Αυλώνα Αττικής, υπό την εμπνευσμένη καθοδήγηση του Μακαριωτάτου Πατρός μας, Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Περισσότερα από 135 παιδιά και Στελέχη συμμετείχαν στην Α΄ κατασκηνωτική περίοδο, για αγόρια Δ΄, Ε΄ και Στ΄ Δημοτικού, με κεντρικό θέμα “Ένα με τον Χριστό” και Υπεύθυνο τον π. Νεκτάριο Στογιάννη.

Την Α΄ κατασκηνωτική περίοδο επισκέφθηκε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπός μας κ. Ιερώνυμος, ο οποίος μίλησε στα παιδιά και επικοινώνησε με τα Στελέχη της περιόδου.
Την Κυριακή 5 Ιουλίου άρχισε η Β΄ κατασκηνωτική περίοδος για κορίτσια Δημοτικού, με υπεύθυνο τον π. Γεώργιο Χριστοδούλου και θέμα «Περπατώντας στα κύματα».
Θα ακολουθήσουν :

3η περίοδος : Παρασκευή 17 Ιουλίου – Τετάρτη 29 Ιουλίου, για αγόρια Γυμνασίου – Λυκείου (Υπεύθυνος ο π. Δημήτριος Παλιούρας).
4η περίοδος : Πέμπτη 30 Ιουλίου – Κυριακή 2 Αυγούστου, για υποψηφίους Κληρικούς και νέους Κληρικούς (Υπεύθυνος ο π. Φραγκίσκος Λάβδας).
5η περίοδος : Δευτέρα 3 Αυγούστου – Κυριακή 9 Αυγούστου, για παιδιά που διακονούν στο Άγιον Βήμα (Υπεύθυνος ο π. Μάξιμος Μητράρας)
6η περίοδος : Δευτέρα 10 Αυγούστου – Σάββατο 22 Αυγούστου, (12 ημέρες) Κορίτσια Γυμνασίου – Λυκείου (Υπεύθυνος ο π. Αντώνιος Μπεζαΐτης).
7η περίοδος : Σάββατο 22 Αυγούστου – Παρασκευή 28 Αυγούστου, για ιερατικές οικογένειες (Υπεύθυνος ο π. Παναγιώτης Χαβάτζας).
8η περίοδος : Παρασκευή 28 Αυγούστου – Κυριακή 30 Αυγούστου για νέα ζευγάρια και οικογένειες (Υπεύθυνος ο π. Αντώνιος Καλλιγέρης).
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Νεότητος της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τηλ. 2130184437 – 2130184436 – 2130184431.

 

 

 

 

 

 

 

 Ετικέτες