Μετατρέπουν την Πάφο σε μεσογειακό κέντρο πολιτικών γάμων-Τι λέει η Μητρόπολη;

Loading...


Την πλέον αλγεινή εντύπωση έχει δημιουργήσει ένα θέμα με τίτλο «Μετατρέπουν την Πάφο σε μεσογειακό κέντρο πολιτικών γάμων» που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα philenews.com.

Ιδιαίτερη εντύπωση όμως δημιουργεί το γεγονός πως μέχρι ώρας δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση από την τοπική Μητρόπολη…Διαβάστε το ρεπορτάζ της Ντόρας Χριστοδούλου:

Πάφος: Κοινή προσπάθεια με συντονιστή την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής  Περιφέρειας Πάφου, καταβάλλουν οι Δήμοι της επαρχίας, οι κοινότητες Κουκλιών και Νέου χωρίου και άλλοι συμβαλλόμενοι φορείς και ιδιώτες της Πάφου, προκειμένου να καταστήσουν την Πάφο ως ένα από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της Μεσογείου για γαμήλιες τελετές.
Σε χθεσινή συνάντηση όλων των εμπλεκομένων φορέων της επαρχίας, εξετάστηκαν θέματα που αφορούν τόσο στην επίλυση προβλημάτων και αναπροσαρμογή νομοθεσιών, όσο και στη διεξοδική ανταλλαγή απόψεων για την ετοιμασία πλάνου προβολής και προώθησης για την περίοδο 2014-2016. 

Συγκεκριμένα  εξετάστηκε το ενδεχόμενο συμμετοχής της επαρχίας Πάφου σε τρεις εκθέσεις για το επόμενο εξάμηνο όπως αυτές του Ηνωμένου Βασιλείου, του Ισραήλ, και της Μόσχας, η αναβάθμιση του  έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού, η ενίσχυση της φιλοξενίας δημοσιογράφων από διάφορα περιοδικά γάμων και η φιλοξενία εξειδικευμένων τουριστικών πρακτόρων και οργανωτών γάμων από το εξωτερικό.

Ανακοίνωση της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Πάφου επισημαίνει ότι η επαρχία Πάφου σήμερα είναι ήδη αρκετά δημοφιλής ως προορισμός για πολιτικούς γάμους, ενώ η ενιαία και συγκροτημένη αυτή προσπάθεια αναμένεται να δημιουργήσει ακόμη πιο μεγάλη δυναμική.

« Η δυναμική αυτή», επισημαίνεται, «θα μεταφραστεί άμεσα σε αναβάθμιση της εικόνας του προορισμού και ανάπτυξης της μορφής αυτής του τουρισμού με όλα τα θετικά επακόλουθα στην τοπική και παγκύπρια οικονομία».