Εισφορές για άπορους αντί δώρων ζητά ο Μητροπολίτης Λεμεσού

Loading...


Εισφορές για τα γεύματα των απόρων αντί δώρων ζητά ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος, ο οποίος αύριο γιορτάζει τα ονομαστήρια του και θα δεχθεί τις ευχές επισήμων, κλήρου και λαού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, όσοι επιθυμούν παρακαλούνται αντί δώρων προς τον Μητροπολίτη, να εισφέρουν στο γεύμα των απόρων της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού ή να καταθέσουν χρήματα στους σχετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς της Μητρόπολης.

Λόγω της αυριανής γιορτής, θα τελεστεί σήμερα το απόγευμα στις 18:00 πολυαρχιερατικός εσπερινός, χοροστατούντος του Λεμεσού Αθανάσιου, των Επισκόπων Μεσαορίας Γρηγορίου, Λήδρας Επιφανίου και Αμαθούντος Νικολάου.

Αύριο θα τελεσθεί πολυαρχιερατικό συλλείτουργο προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Λεμεσού Αθανασίου και συλλειτουργούντων των Μητροπολιτών Κυρηνείας Χρυσόστομου, Κωνσταντίας και Αμμοχώστου Βασιλείου, Ταμασού και Ορεινής Ησαΐα και των Επισκόπων Αρσινόης Νεκτάριου, Λήδρας Επιφανίου και Αμαθούντος Νικολάου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Μητροπολίτης Λεμεσού θα δεχθεί τις ευχές των επισήμων και του λαού στον Μητροπολιτικό οίκο μέχρι τις 12 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 15:00 μέχρι τις 20:30.

Το μεσημέρι ο Μητροπολίτης Αθανάσιος θα παραθέσει γεύμα στα μέλη της Ιεράς Συνόδου, στο οποίο αναμένεται να παρακαθίσει και ο προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου, Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος ο Β`.