Κασιδιάρης για τέμενος: Δε θα πάμε μόνο στα δικαστήρια, θα πρωτοστατήσουμε σε κινητοποιήσεις

Loading...


Η «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» θα δώσει μάχη και θα επιτύχει την ακύρωση της παράνομης ανέγερσης τεμένους στα όρια του Δήμου Αθηναίων, ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος για τη Δημαρχία της Αθήνας Ηλίας Κασιδιάρης στην εφημερίδα “Εμπρός”. 

Δείτε τι απάντησε στ οερώτημα:»Εσείς ως νέα δημοτική αρχή, πώς θα αντιμετωπίσετε το αίτημα για ανέγερση τεμένους;»

«Η «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» θα δώσει μάχη και θα επιτύχει την ακύρωση της παράνομης ανέγερσης τεμένους στα όρια του Δήμου Αθηναίων. Πίσω και από αυτή την ανθελληνική πράξη κρύβονται βέβαια οι εθνικοί μας νταβατζήδες (Μπόμπολας, Κόκκαλης και σία) που δημιούργησαν μία κοινοπραξία με μικρό για τα δικά τους δεδομένα κέρδος, με σκοπό όμως την στήριξη του ανθελληνικού καθεστώτος. Η σχετική με το τέμενος διάταξη προβλέπει την συμμετοχή δύο εκπροσώπων του Δήμου Αθηναίων στην αρμόδια κρατική επιτροπή. Όχι μόνο δεν θα υπάρξει συμμετοχή μας στην επιτροπή αυτή, αλλά θα μεταχειριστούμε κάθε νόμιμο μέσο για να εμποδίσουμε τον βιασμό της ελληνικής παράδοσης και του ελληνικού χαρακτήρα της πόλεως των Αθηνών.

Δεν θα προβούμε μόνο σε προσφυγές ενώπιον των δικαστηρίων, αλλά θα πρωτοστατήσουμε και σε όλες τις νόμιμες κινητοποιήσεις πολιτών ενάντια στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος. Δεν είναι δυνατόν το κράτος να ξοδεύει εκατομμύρια – την ώρα που ελληνικός λαός πεινά – για τη δημιουργία τεμένους για ανθρώπους που έχουν εισέλθει παράνομα στην χώρα. Δεν μας χωρίζει τίποτα από τους ανθρώπους αυτούς, ζητούμε όμως να ζήσουν την ζωή τους στην πατρίδα τους και όχι στην ξενιτειά, για να τελούν και πιο άνετα τα θρησκευτικά τους καθήκοντα. Δυστυχώς οι προηγούμενοι δήμαρχοι δεν έκαναν καμία προσπάθεια να συνδέσουν την Αθήνα με το λαμπρό παρελθόν της. Ούτε ένα άγαλμα μίας ιστορικής προσωπικότητας.»

Σε αυτό το σημείο ανέφερε και την πρόθεσή του να τοποθετηθεί άγαλμα του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου κοντά στη Μονή Πετράκη, όπως το «Αγιορείτικο βήμα» είχε γράψει το περασμένο Σάββατο. Ετικέτες