Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ: H Εκκλησία έχει βασικό ρόλο στο μέλλον του Λονδίνου

Loading...


Ο Αρχιεπίσκοπος του Canterbury ανέφερε ότι η Εκκλησία έχει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο μέλλον του Λονδίνου, αλλά και των άλλων πόλεων σε όλη τη Βρετανία.

Ο Justin Welby βρέθηκε χθες μαζί με πολιτικούς, σχεδιαστές, θεολόγους και προγραμματιστές σε εκδήλωση για τη δρομολόγηση ενός φράγματος.

Ο Welby είπε, «Η Εκκλησία της Αγγλίας έχει μια μοναδική προοπτική για την ανάπτυξη .Η Εκκλησία έχει πάθος για την πόλη και βαθιά ανησυχία για την ευημερία της πόλης»

Ο Αρχιεπίσκοπος επέστησε την προσοχή στους τρόπους με τους οποίους η Εκκλησία έχει ήδη εργαστεί σκληρά για να κάνει το Λονδίνο μια καλύτερη πόλη για να ζει κανείς. «Εκκλησίες όλων των ειδών και των σχημάτων εργάζονται με τράπεζες τροφίμων και άλλους τρόπους προκειμένου να απαλύνουν τις θλίψεις και τα βάσανα πολλών ανθρώπων», είπε.

Είπε ακόμη ότι το όραμά του για το Λονδίνο ήταν, «Μια παγκόσμια πόλη με τεράστια σημασία, όχι μόνο ως το κέντρο του κόσμου της χρηματοδότησης, για καλό ή για κακό μερικές φορές, αλλά επειδή οι άνθρωποι βλέποντάς το να λένε «αυτό είναι το είδος της πόλης που ονειρεύομαι.'»

 Ετικέτες