Σχολεία για τρομοκράτες έχουν ιδρύσει μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης Αλ Κάιντα

Loading...


Σχολεία για τρομοκράτες έχουν ιδρύσει μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης Αλ Κάιντα σε συνεργασία με την οργάνωση Αλ Σαμπάμπ που δρα στη Σομαλία, στα οποία «φοιτούν» οι μελλοντικοί καμικάζι έτοιμοι να εκτελέσουν μια ακόμα επίθεση αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με την Daily Mail, παιδιά από τη Σομαλία ηλικίας έως δέκα ετών πέφτουν θύματα απαγωγής για να υποστούν πλύση εγκεφάλου και να διδαχθούν να μισούν την Δύση.  Μάλιστα για να σκληραγωγηθούν περισσότερο αλυσοδένονται στα κρεβάτια τους, ενώ τα μέλη της οργάνωσης τους διδάσκουν τα πάντα σχετικά με τις επιθέσεις αυτοκτονίας και τα πείθουν ότι αν σκοτωθούν θα πάνε στον παράδεισο.

Φωτογραφίες των παιδιών με τα πόδια τους δεμένα με αλυσίδες, αποκάλυψε ο ειδικός σε θέματα τρομοκρατίας Νιλ Ντόιλ, ο οποίος κατάφερε να μιλήσει με έναν από τους «καθηγητές», που του είπε ότι τα παιδιά δένονται γιατί δεν κάνουν τα μαθήματά τους.
Σύμφωνα με τον Ντόιλ βέβαια τα «σχολεία» για τρομοκράτες είναι δείγμα ότι «η Αλ Σαμπάμπ στρέφεται στις απαγωγές και την κράτηση παιδιών ώστε να παράγει περισσότερους στρατιώτες και καμικάζι»